Ilyen lesz a hajlítható képernyős Pixel Fold

May 9, 2023 | 18 comments

A Google végre megmutatta régóta rebesgetett, szupertitkos projektjét, vagyis a cég első összecsukható okostelefonját, mely Pixel Fold néven fut majd. A készüléket teljes egészében a május 10-ei I/O fejlesztői konferencián leplezik majd le, de egy rövid, 8 másodperces videón már szemügyre vehetjük a telefont, melyet a Google viccesen a május 4-ei Star Wars-napon osztott meg „May The Fold Be With You” címmel.

A specifikációkról egyelőre nincs hír, ám a pletykák szerint egy 5,8 colos külső és egy 7,6 colos belső kijelzőre számíthatunk. Ezenfelül a Tensor G2 lapkakészlet kaphat helyet a készülékben, az akkumulátor pedig elvileg 24 órás töltést biztosít majd, spórolós funkcióval viszont akár 72 óráig is ki lehet vele húzni. Ó, és hogy mennyibe fog fájni? Még ezt sem lehet pontosan tudni, ám a mostani becslések nem túl optimisták. Az induló árat legtöbben 1700 dollár környékére saccolják, vagyis nagyjából 757.000 forintot kell fizetnie annak, aki vágyik egy ilyen összecsukható Pixel Foldra. 

Túl drága? Tegyük együtt olcsóbbá!

Mindez egyelőre csak pletyka, a tényleges ár ehhez képest ki tudja hol fog megállni. Az sem elképzelhetetlen, hogy még drágább lesz a kütyü. Közösségi Vásárlóként egy dolgot azonban biztosan tudhatsz: amint piacra dobták, világszerte a SocialStore közösségi platformon lesz a legolcsóbb. Hovatovább, már az árát is pontosan tudhatod: amennyit neked megér. Hogy miért? Mert itt a díjakat együtt dobjuk össze, így nem számít, hogy egy CinemaCity páros belépőről, egy Mercedes CLA-ról vagy a Google új okostelefonjáról van-e szó. Mindegyiket megkaphatod akár már 1 dollárért, vagyis nagyjából 350 forintért is, ha pedig nincs szerencséd, a pénz garantáltan visszajár vagy 100%-ban levásárolható lesz. Egyedül az a fontos, leszünk-e elegen összedobni az árat.

Bizony jól olvastad, 1 dollár a minimum beugró, amivel bárki részt vehet, és ennyiért lehetősége is van megszerezni bármit, amit a társult márkák és üzletek elérhetővé tesznek a kínálatban. Neked csak annyi a dolgod, hogy jelzed feléjük, mibe szállnál be szívesen, azaz mit érdemes közösségi vásárlásra kínálniuk. Ha a Pixel Fold ezek közé tartozik, akkor írd meg itt, és a kívánságod könnyen teljesülhet.

Még 9 barát = garantált 90% kedvezmény egyikőtöknek

Minimum 10 közösségi finanszírozó kell majd az okostelefon összedobásához, és mindenki maximum a teljes díj 10%-át teheti be. Ez tehát azt jelenti, hogy amennyiben meghívsz 9 barátot a vásárlásba, akkor egyikőtök garantáltan elviszi 90%-kal olcsóbban. Vagyis, ha tényleg 757.000 Ft-ba kerül a készülék, 75.700-ért ti már megkaphatjátok. Ha pedig még olcsóbban vinnéd, akár a kötelező minimum beugrónak számító 350 Ft-ért, akkor még több emberre lesz szükséged.

Toborozni a sok ezer felhasználó közül a Space csevegőben tudsz. Ha külsős barátokat, ismerősöket hívnál be, akkor pedig a Termékmegosztás funkciót használhatod, vagy Meghívót küldhetsz ki a Profilom menüből. Az újonnan meghívott barátaitok bónusz feltöltést kapnak, így ha azzal viszik el a Pixel Foldot, akkor rendkívül hálásak lesznek neked az infóért. Meghívás esetén te is részesülhetsz az ajándék feltöltésből, így még nagyobb erővel vehettek részt a közösségi vásárlásban.

Szeretnéd, hogy a Pixel Fold elérhető legyen a Social oldalon?

Szóval, szeretnéd, hogy a Pixel Fold elérhető legyen a SocialStore közösségi platformon? Üzend meg itt! Ha pedig tudsz ennél is jobb vásárlási lehetőséget mondani, akkor ne tartsd magadban!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Google #PixelFold

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
18 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JB89
JB89
29 days ago

Jól néz ki.

Dante
Dante
29 days ago

Hát, holnap kiderül, mennyibe is fog fájni.

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
29 days ago
Reply to  Dante

Az mondjuk itt pont mindegy. 😀

Roxanne
Roxanne
29 days ago

Jogos. 😀

Johnny Cage
Johnny Cage
29 days ago

Szerintem felesleges még egy okostelefon. Inkább Pro Maxot dobjuk végre össze!

apple_guy
apple_guy
29 days ago
Reply to  Johnny Cage

Egyetértek.

JJJameson
JJJameson
29 days ago
Reply to  Johnny Cage

Ha rendesen rámegyünk szervezetten mindig egyre, akkor az összeset meg lehetne szerezni.

Harczos
Harczos
29 days ago
Reply to  JJJameson

Az lenne a jó ha így menne🤜🤛

Zotya
Zotya
29 days ago
Reply to  Johnny Cage

Szerintem is elég telefon van már. Miért nem megyünk rá azokra?

Cagliostro
Cagliostro
29 days ago
Reply to  Zotya

Pontosan!

Erős Pista
Erős Pista
29 days ago

Hát, kíváncsi vagyok, mit tud.

Gerike
Gerike
29 days ago

Jöhet, jöhet!

Rex
Rex
29 days ago

Engem annyira nem hoz lázba.

Karesz
Karesz
29 days ago

Nem tetszenek ezek a kihajthatós képernyők

Rue
Rue
29 days ago
Reply to  Karesz

Nekem sem. Ahogy régen sem tetszettek a kihajthatós telefonok.

Wrestler
Wrestler
29 days ago

Egy dolcsit végülis megér. 😀

Kingsman
Kingsman
29 days ago
Reply to  Wrestler

Így van. 😀

Harley Quinn
Harley Quinn
29 days ago

Én benne lennék.