Ilyen kijelzővel érkezhet az iPhone 16 Pro Max

May 16, 2023 | 21 comments

Miközben az Apple-rajongók továbbra is türelmetlenül várják, hogy az almás cég végre bejelentse a 15-ös iPhone hivatalos megjelenési dátumár, a jövőre érkező iPhone 16 kapcsán is egyre több érdekes infó és pletyka lát napvilágot. Már korábban is lehetett hallani például arról, hogy a 16-os széria csúcskészülékei képernyő alatti Face ID-t kapnak majd. Ezt a Display Supply Chain Consultants (DSCC) cég társalapítója és ügyvezetője, Ross Young is megerősítette, továbbá egy másik izgalmas hírt is megosztott a Twitteren. Eszerint a valaha volt legnagyobb képernyővel érkezik az iPhone 16 Pro. Egy kérdező erre úgy spekulált, hogy a Pro kijelzője 6,4”-re, a Pro Maxé pedig 6,9”-re nőhet, mire a szakember annyit reagált, hogy közel jár az igazsághoz.

Habár Youngnak komoly kapcsolatai vannak az Apple ellátási láncain belül, jövendöléseit egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen jelenleg sok dolgot tesztelnek még a cégnél, egyáltalán nem lehet tudni, hogy 2024-re pontosan minél fognak megállapodni. Tekintve, hogy a még ebben az évben debütáló 15-ös széria sem kapott hivatalos megjelenési dátumot, sem konkrét árat, azt sem lehet tudni, hogy mikor próbálhatjuk ki ezt a modellt, de két dolog már biztos. Akárcsak a 14-es verzió, ezek is garantáltan kaphatóak lesznek a SocialStore-ban, és már az áruk is fix: amennyit neked megérnek.

Túl drága? Indollárral nem lesz az!

Az iPhone-rajongók most egyszerre örülhetnek és némiképp szomorkodhatnak is. Már a 2022-ben kiadott iPhone 14 ára is jóval meghaladta a várakozásokat, és a pletykák szerint az idei 15-ös széria egyes darabjai a 700.000 Ft-ot is elérhetik. Hogy a 16-os Pro és Pro Max készülékek ezek után mennyibe fognak kerülni, azt csak találgatni lehet.

Ez persze mit sem számít azoknak, akik már felfedezték a közösségi vásárlást. Itt az ár mindig fix: az pedig pont annyi, amennyit neked megér. A teljes díjat együtt dobjuk össze, méghozzá a legnagyobb világmárkáktól, köztük az Apple-től is kapott közösségi kreditekből, amelyeket indollárnak neveznek. Nem véletlenül mondjuk, hogy ez a világ legértékesebb valutája, hiszen a körülbelül 350 Ft-nak megfelelő 1 indollárért könnyedén megszerezheted majd az iPhone 16-ot, ha van rá elég érdeklődő, akinek szintén megér ennyit. Egyikünk végül elviszi, a többiek számára a betett pénzt hagyományos levásárolható kedvezményként íródik jóvá, amit aztán 100%-ban beválthatsz az Apple-nél és még több száz világmárka és üzlet remek áras termékein.

10 Apple-rajongó kell csak!

Minimum 10 közösségi finanszírozó kell majd egy iPhone összedobásához, és mindenki maximum a teljes díj 10%-át teheti be. Ez tehát azt jelenti, hogy amennyiben meghívsz 9 Apple-rajongó barátot a vásárlásba, akkor egyikőtök garantáltan elviszi 90%-kal olcsóbban, vagyis ha tényleg 700.000 Ft-ba kerül a készülék, 70.000-ért ti már megkaphatjátok. Ha pedig még olcsóbban vinnéd, akár a kötelező minimum beugrónak számító 350 Ft-ért, akkor még több emberre lesz szükséged.

Toborozni a sok ezer felhasználó közül a Space csevegőben tudsz. Ha külsős barátokat, ismerősöket hívnál be, akkor pedig a Termékmegosztás funkciót használhatod, vagy Meghívót küldhetsz ki a Profilom menüből. Az újonnan meghívott barátaitok bónusz feltöltést kapnak, így ha azzal viszik el az iPhone-t, akkor rendkívül hálásak lesznek neked az infóért. Meghívás esetén te is részesülhetsz az ajándék feltöltésből, így még nagyobb erővel vehettek részt a közösségi vásárlásban.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Apple #iPhone

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
21 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
apple_guy
apple_guy
22 days ago

Nagyon várom már!

Cagliostro
Cagliostro
22 days ago
Reply to  apple_guy

Én is, de először a 15-ről mondjanak már vmi konkrétat 😀

Kingsman
Kingsman
22 days ago
Reply to  Cagliostro

Amúgy fura, mert ha minden igaz kb 3-4 hónap és kint is van, ehhez képest semmi infó. :O

apple_guy
apple_guy
22 days ago
Reply to  Kingsman

Ezt mindig így szokták.

Rex
Rex
22 days ago

Régi szép idők, mikor még ezek elfértek simán a zsebedben XD

Harley Quinn
Harley Quinn
22 days ago

Az iPhone 14 és 14 Pro Max most amúgy nem áll rosszul. 10-15 nap van rájuk, és 30% fölött van mindkettő. Rámegyünk célzottan?

Lexi
Lexi
22 days ago
Reply to  Harley Quinn

Úgy kéne, igen. Ki kéne mindig jelölni mi legyen a cél és mindenkit ráuszítani.

JB89
JB89
22 days ago
Reply to  Harley Quinn

Én benne vagyok. Melyik legyen, a sima vagy a Pro Max?

Harley Quinn
Harley Quinn
22 days ago
Reply to  JB89

Én a Pro Maxra mennék rá.

Gerike
Gerike
22 days ago

Lassan akkora lesz már mint egy Nintendo 😀

Dante
Dante
22 days ago

Továbbra is maradok az Androidnál. 🙂

Pixie
Pixie
22 days ago
Reply to  Dante

Szégyelld el magad!

Dante
Dante
22 days ago
Reply to  Pixie

XD

Bomber Jack
Bomber Jack
22 days ago

Imádom h még a 15-ről sincs kb semmi infó, de már a 16-osat hypolják 😀

Simon Says
Simon Says
22 days ago
Reply to  Bomber Jack

Én is csak kapkodom a fejem, mikor melyik iPhone jön ki. 😀

Rebel Moon
Rebel Moon
22 days ago

Én már készülök nagyon a 15-re, először mindenképp a SocialStore-ban fogok rá pályázni. Tavaly is volt pre-order időszak, megjelenésig már össze is lehetett dobni.

Milán
Milán
22 days ago
Reply to  Rebel Moon

Az fasza lenne. Gondolom akkor majd nyár vége fele teszik fel.

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
22 days ago

Fuhh hát amennyire a 15 Pro Max árát most saccolják, nem is nagyon van más lehetősége az embernek, mint a közösségi vásárlás.

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
22 days ago

Én maradok a 13-asomnál egyelőre. XD

Wrestler
Wrestler
22 days ago

Tényleg kell ennyi iPhone a világnak? 😀

Lana Lang
Lana Lang
22 days ago
Reply to  Wrestler

Kell bizony! 😀