Így vernek át a hagyományos kedvezményekkel

Nov 23, 2022 | 0 comments

For English, please scroll down!

Előfordult már, hogy elcsábultál egy 10-20% kedvezménnyel hirdetett termék  láttán, amire nem is igazán volt szükséged? Vásárlóként sajnos úgy vagyunk beállítva, hogy a nagy AKCIÓ felirat láttán rögtön magunkénak akarjuk ezeket, holott sok esetben szó sincs leárazásról.

Ha rákeresünk a termékre, kiderülhet, hogy valójában az üzlet akciónak álcázva a korábbihoz képest is drágábban kínálja az árut, mi pedig érzelmi ráhatás miatt bedőlünk a trükknek. Egyébként is, mit számít az a 10-20%? A szállítási költségen vagy néhány plusz, szintén felesleges terméken úgyis elköltjük ezt a pénzt.

A megoldás? A közösségi kedvezmény. Mint azt te is tudhatod, ez nem szimpla engedmény, hanem egy olyan innovatív, funkciós kedvezmény, melyet közösségi vásárlásba forgathatunk, és így lehetőséget kapunk rá, hogy például egy Apple iPhone-t vagy egy Teslát vegyünk belőle. Ha pedig nincs szerencsénk, a pénz kedvezményként visszajár.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

 

Have you ever been enchanted by a product advertised with 10-20% discount that you didn’t even need that much? Sadly, as customers, we are programmed to immediately want these things when seeing the huge SALE writing, even though in many cases, it is not cheaper at all.

If we check the item, we might find out that it’s a trick and the store is actually selling the product for a higher price, and we – because of emotional manipulation – fall for it. Actually, does 10-20% discount even matter? Because of the shipping cost or the other items we purchase that we also don’t need, we will spend that money anyway.

The solution? The social discount. As you know, it is not just a simple discount but a new innovation that has a special function. We can put it into social shopping, and so we get a chance to earn an Apple iPhone or a Tesla by it. If you are not the lucky one selected, you get the money back as discount.

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

3 1 vote
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments