Így vásárolhatsz 90 vagy akár 99%-os kedvezménnyel

Feb 22, 2023 | 19 comments

Vásárlóként bizonyára a Te figyelmedet is felkeltik az áruházak őrületes kedvezményei, amelyek többnyire látványosan ordítják a képünkbe, hogy csak most, csak itt akár 10, 20, sőt, talán még 50%-kal olcsóbban is megvehetünk valamit. A hagyományos kedvezményekkel alapvetően az a baj, hogy a legtöbbször csak adott időszakra vonatkoznak, emellett pedig sokszor csalókák is lehetnek. Ahogy mondani szokás, ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg nem az.

Ha rákeresünk a termékre, kiderülhet, hogy valójában az üzlet akciónak álcázva a korábbihoz képest is drágábban kínálja az árut, mi pedig érzelmi ráhatás miatt bedőlünk a trükknek. Egyébként is, mit számít az a 10-20%? A szállítási költségen vagy néhány plusz, szintén felesleges terméken úgyis elköltjük ezt a pénzt.

Közösségi vásárlóként Te döntesz a kedvezményről

A Közösségi Vásárlás azért is hatalmas előrelépést a kedvezményes vásárlás terén, mert a kedvezményeket itt nem a SocialStore közösségi platformhoz csatlakozó értékesítő üzletek és márkák, hanem a vásárlók maguk határozzák meg egyéni preferenciáik szerint, méghozzá az év bármelyik napján. A SocialStore működési elve hasonló a közösségi finanszírozáséhoz, azaz ha itt kinézünk például egy olyan drágább tételt, mint egy Apple iPhone 14, egy Breitling karóra, egy Mercedes Coupé vagy egy egyhetes nyaralás a Seychelle-szigeteken, akkor annak az árát a közösség egésze dobhatja össze minimum 1 dolláros (körülbelül 370 Ft) beugrókkal, ami óránként ugyanennyivel növelhető.

Így tehát mindenki maga döntheti el, mekkora kedvezménnyel akarja megszerezni a terméket. Igaz, hogy végül csak egy szerencsés viheti el azt az adott körben, akit a rendszer kisorsol, de a többiek sem járnak pórul, hiszen a pénzüket hiánytalanul visszakapják és 100%-ban levásárolhatják. Ezután pedig ismét próbálkozhatnak újra és újra, kockázat nélkül, amíg szerencséjük nem lesz.

90%-os kedvezmény a legrosszabb ajánlat

Ahogy említettük, a betett összeg óránként növelhető újabb 1 dollárral, és minél többet dob be valaki, annál nagyobb esélye lesz kiválasztásra kerülni. Végső soron azonban a minimum 370 Ft-ért is könnyedén elvihető az árucikk, számos példát láthattunk már erre. Joggal merülhet azonban fel a kérdés, hogy mi értelme beszállni, hiszen ha valaki mondjuk az ár 50%-át beteszi, sokkal jobb esélyekkel indul, így ha őt sorsolja a rendszer, akkor féláron jutott hozzá egy luxustermékhez a többiek kárára. Aggodalomra semmi ok, mert az előre beállított időkorlátok ezt nem teszik lehetővé, itt ugyanis mindenki maximum a célár 10-áig mehet el.

Ez ugyanakkor két dolgot jelent. Egy, a 90%-kal olcsóbb ár itt a legrosszabb ajánlat, hiszen ennél kisebb kedvezménnyel a beállított időkorlát miatt senki sem viheti el álmai termékét. Kettő, ha szeretnénk valamit, minimum 10 közösségi vásárlóra van szükség ahhoz, hogy összegyűljön az ára. Ezt elősegítendő bármikor lehetőséged van megosztani a kinézett terméket közösségi oldalaidon, illetve direkt meghívót is küldhetsz barátaidnak. Ha pedig a többi közösségi vásárló közül toboroznál új társakat, akkor ezt a Space csevegőfelületen teheted meg.

Eleged van az áruházak üres akcióiból és ígéreteiből? Használd a SocialStore appot és dönts te a kedvezményekről! Ha pedig tudsz ennél is jobb vásárlási lehetőséget mondani, akkor írd meg itt kommentben!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Mercedes #Apple #Breitling

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
19 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cagliostro
Cagliostro
1 month ago

Nekem is ez volt a nagy félelmem először, hogy ha valaki beteszi pl a díj felét, akkor elég sanszos h ő viszi. De így jó hogy van beépített limit.

Bp23
Bp23
1 month ago
Reply to  Cagliostro

Ugyanez volt nálam is.

Dodó
Dodó
1 month ago
Reply to  Cagliostro

Így a fair, igen.

Lexi
Lexi
1 month ago

Azért ez így elég fasza, hogy ha akarod ha nem, 90% engedmény alá nem tudsz menni.

apple_guy
apple_guy
1 month ago
Reply to  Lexi

Pontosan!

Erős Pista
Erős Pista
1 month ago

Nah ennek örömére gyertek is az iPhone 14-be 😀

Rebel Moon
Rebel Moon
1 month ago
Reply to  Erős Pista

Benne, 5 dollárral 😀

Milán
Milán
1 month ago
Reply to  Rebel Moon

Szintén 🙂

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago
Reply to  Erős Pista

Én is benne vagyok Pifta, menjen

Simon Says
Simon Says
1 month ago

Jó az elképzelés, nagyon sok benne a potenciál!

JJJameson
JJJameson
1 month ago
Reply to  Simon Says

Igen, már csak az kell, hogy minél többen felfedezzék és használják is.

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
1 month ago
Reply to  JJJameson

Én már minden haveromnak ajánlottam kb 😀

CryptoWarrior
CryptoWarrior
1 month ago
Reply to  Simon Says

Ja én is mindig mondom hogy ember kell még és nagyon király lesz

JB89
JB89
1 month ago

Mondjuk nem mindegy, hogy egy 100 ezres vagy egy 10 milliós cuccot akarsz 90%-os kedvezménnyel megvenni. 😀

Roxanne
Roxanne
1 month ago

A MacBookban bene.

Kingsman
Kingsman
1 month ago

Király!

Gerike
Gerike
1 month ago

Xbox megint megindult közben, gyertek!

Johnny Cage
Johnny Cage
1 month ago
Reply to  Gerike

Benne, megosztva 🙂

Jotaro
Jotaro
1 month ago
Reply to  Gerike

Ez lesz az uj slager 😁