Így valósíthatod meg álomnyaralásodat 370 Ft-ból!

Feb 14, 2023 | 7 comments

Jelentős növekedés tapasztalható a turisztikai szektorban, úgy tűnik, hogy a pandémia miatti hosszú kényszerpihenő után az emberek ismét készek rá, hogy bejárják a világot és eljussanak azokra a helyekre, amelyekről régóta álmodoznak. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér adatai alapján idén januárban 67,9%-kal többen utaztak, mint tavaly ilyenkor. Összesen 944 392 utast regisztráltak, mely szám mindössze 6%-kal kevesebb, mint a járvány előtti utolsó év januárjában volt. Mindeközben a Szallas.hu statisztikái alapján a húsvéti előfoglalások már most 60%-kal haladják meg a tavalyi szintet. Itt az ideje tehát, hogy Te is megvalósítsd álmaid nyaralását!

Ne árakban, emberekben gondolkozz!

Hogy kinek mit jelent az álomnyaralás, az persze változó. Mégis, valószínűleg sokan mondanák a Bahamákat, Dubai-t, a Seychelle-szigeteket vagy épp Tahitit vágyott úti célnak. Mi a gond ezekkel? Az, hogy a többség számára éveken át tartó spórolással is elérhetetlennek tűnnek. „Menjünk inkább a Balatonra! Az bármikor belefér.” – mondhatjuk ilyenkor. De valóban ez a helyzet? Tényleg több pénzt spórolhatunk egy siófoki hétvégével, mint egy kéthetes Seychelle-szigeteki kalanddal?

Régen egyértelműen az lett volna a válasz, hogy nem, de akkor még nem létezett a Közösségi Vásárlás. Azóta viszont az utazások ára teljesen relatívvá vált. Mivel ezen az új közösségi platformon a díjakat együtt dobjuk össze, és bárki beszállhat a minimum 1 dolláros (azaz körülbelül 370 Ft-os) beugróval, az egyén szintjén nincs relevanciája az árnak. Egyedül az számít, mennyi érdeklődő van. A Balaton-parti és a Seychelle-szigeteki út között tehát az egyetlen különbség az lesz, hogy utóbbihoz több ember kell. Ha kevesen vagytok, akkor a Termékmegosztás és a Meghívás opciókkal lehetőséged van barátokat behúzni, a Space csevegőben pedig a több ezer felhasználó közül toborozhatsz társakat.

Többet spórolhatsz a Seychelle-szigeteken, mint a Balatonon

Mindössze spórolás miatt tehát teljesen felesleges az olcsóbb úticélokat választani. Ha a Balatonra készülsz, és a legolcsóbb szállodát választod, az utazás, a szállás és az étkezés költségei így is legalább 80-100 ezer forintra fognak rúgni. Ezzel szemben egy 10 napos Seychelle-szigeteki álomnyaralás akár 3.700, sőt, 370 Ft-ból is megszerezhető a Közösségi Áruházban, ami a repülést és egy luxushotelben eltöltött éjszakákat is fedezi.

Ezek fényében valóban butasággá vált a spórolás, hiszen mint láthatod, azzal csak még több pénzt adnál ki, ráadásul egy olyan nyaralásra, amire nem is biztos, hogy vágysz. És ha attól félnél, hogy közösségi vásárlással is pénzt veszítesz, vagy elhappolják előled a lehetőséget, megnyugodhatsz, mert itt egyik sem lehetséges. Ha az adott körben nem téged sorsol ki a rendszer, a betett összeget hiánytalanul visszakapod, úgynevezett közösségi kedvezmény formájában, amelyet több száz társult márka és üzlet termékén vásárolhatsz le. Ezt követően ismét próbálkozhatsz, kockázat nélkül.

Az utazási hajlandóság és kedv visszatérésével természetesen a SocialStore társult utazási irodái is egyre több nyaralási lehetőséget tesznek elérhetővé közösségi vásárlásra belföldön és külföldön egyaránt. Jelenleg többek között a spanyolországi Aronába és Valenciába, Londonba vagy a Seychelle-szigetekre juthatnak el a szerencsés felhasználók, ahol ötcsillagos luxus és kényelem várja őket. De ha valaki nem szeretne ennyire messzire menni, remek belföldi úticélok közül is választhat, például a Zala Springs Golf Resortban.

Ha ezek közül egyik sem a tartozik a te álomnyaralásaid közé, akkor üzend meg nekik itt, vagy a Space csevegőben, hogy hová szeretnél utazni.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #utazás #Seychelle-szigetek

5 2 votes
Cikk értékelése
guest
7 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anita
Anita
1 month ago

Nem rossz, nem rossz.

Karak
Karak
1 month ago

Hát ennyi pénzért máshol a boltba megyek le nyaralni egy tejfölért 😀

Robuszt
Robuszt
1 month ago

Igazából itt minden azon múlik, hogy hányan használják ezt az appot.

JB89
JB89
1 month ago
Reply to  Robuszt

Igaz. Ezért kell minél többször osztani a termékeket.

Rue
Rue
1 month ago

Nem csak a pénz a gond, időm nincs rendes nyaralásra. XD

Ritter
Ritter
1 month ago
Reply to  Rue

Lassan 10 éve nem jártam határon túl 😀

apple_guy
apple_guy
1 month ago

Utazás + szállás egyben? Az úgy nem rossz.