Így tudsz majd közösködni az influenszerekkel

Jan 10, 2023 | 0 comments

Korábban már írtunk róla, hogy a vásárlók és értékesítők után hamarosan híres hazai influenszerek és tartalomgyártók is csatlakoznak az új közösségi platformhoz. Hogy pontosan kik, az egyelőre maradjon meglepetés. Az viszont biztos, hogy Te is garantáltan megtalálod köztük kedvenceidet, akiket Instán, Facebookon vagy TikTokon is követsz.

Vásárolj kedvenceiddel!

Itt ugyanakkor nem azért gyűlnek össze az influenszerek, hogy lájkokra vadásszanak, hanem azért, hogy segítsenek összedobni egy-egy kiemelt termék árát. Először maximum 30 ismert arc közül választhatsz kedvencet, akiknek a csapatába be tudsz lépni, és így hozzáférhetsz exkluzív tartalmaikhoz. Fontos, hogy egyszerre csak egyikükhöz csatlakozhatsz, de bármikor választhatsz magadnak másik teamet.

A hírességek különféle luxustermékek árát segítenek majd összedobni, és veled együtt szállnak be, hogy a világon elérhető legolcsóbb árakat érhessük el közösen. Akinek nincs szerencséje, a Store oldalon visszakapott pénzét némelyik influenszer egyedi termékein is be tudja majd váltani. A szerencsés vásárlóknak bizonyos esetekben személyesen adják majd át szerzeményeiket a hírességek, ahogy azt korábban Zsozéatya, Rekál, Csillsz vagy Apple Pie is tette.

Világsztárokkal is működhet?

Amint a magyar piacon végzett tesztszakasz végérvényesen lezárul, a SocialStore applikáció egyre több országban lesz elérhető. Ez tehát azt jelenti, hogy ha elég sokan vagyunk, akkor bizony nemzetközileg ismert arcok is csatlakozhatnak a platformhoz. Nem lenne rossz például Jason Stathammel vagy Dwayne Johnsonnal együtt vásárolni, ugye? 

Közösség nélkül nem megy!

Hiányolsz valakit, vagy kíváncsi vagy rá, mi folyik a többi csapatban? Irány a Space, a SocialStore tagok exkluzív csevegője, és beszéljük meg együtt! Itt mindenki azért gyűlt össze, amiért te is: a világ legolcsóbb árain vásárolni, álmodozás helyett egymás álmait valóra váltani. Az influenszerek ebben segítenek, de a Közösségi Vásárlás első és legfontosabb mozgatórugója továbbra is a Közösség maga. Ha még nem vagyunk elegen, hogy összegyűljön az ár, tegyél ellene: élj a Termékmegosztás lehetőségével, és húzz be minél több embert a vásárlásba!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Zsozeatya #Rekál #Csillsz #ApplePie #JasonStatham #DwayneJohnson

4.2 5 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments