Így lehetsz sikeres Közösségi Vásárló

Dec 6, 2022 | 0 comments

For English, please scroll down!

A SocialStore nem egy hagyományos vásárlási felület, hanem az online vásárlás teljesen új szintje. Megvannak a maga szabályai és egyedi működési elvei, amelyeket könnyedén elsajátíthatsz.

Ebben segít az új, 3.5-ös verzióban hamarosan elérhető használati útmutató, amelyet minden felhasználó megtekinthet. Ez később videós formában is elérhető lesz a Help Center menüben.

Ha nem vagy biztos abban, milyen lehetőségeid vannak és hogy hozhatnád ki a legtöbbet a vásárlásaidból, csak kövesd a kis narancs információs jeleket, ha pedig további kérdésed merülne fel, írj nekünk a Help Centerben!

További részletek hamarosan…

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

 

SocialStore is not a usual shopping platform but a brand new level of online shopping. It has its own set of rules and principles that you can learn very easily.

The soon available tutorial guide in the new 3.5 version will help you with that, which will be available for every user. You can also find it later in the Help Center menu.

If you are not sure about what opportunities you have and how could you make the best out of your purchases, just follow the orange information icons, and if you have further questions, contact us in the Help Center!

Further details coming soon…

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore

3 1 vote
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments