Így lehetsz profi közösségi vásárló!

Jan 27, 2023 | 6 comments

Egy Mercedes CLA akár 10 dollárért? Vásárlás kedvenc világmárkáidtól kapott kedvezményekből? Közösségi finanszírozás a hagyományos vásárlásban? Pontosan. Mindez együtt és még sok minden más, ezt nyújtja a SocialStore. Na de hogyan és milyen eszközökkel lehetsz te is pró közösségi vásárló? Ebben segítenek az új használati útmutatók.

A Közösségi Áruház egy teljesen új közösségi platform, ahol a vásárlók és értékesítők együtt gyűlnek össze, és ahol álmaid luxustermékeit közösen finanszírozzuk. A platformnak számos egyedi funkciója és innovatív sajátossága van, melyek lehetővé teszik a közösségi finanszírozás alapú vásárlást és azt, hogy a szerencsejátékokkal vagy lottóval szemben itt ne veszíthesd el a pénzedet.

A SocialStore saját innovációit és egyedi szabályait te is könnyedén elsajátíthatod, ebben segítenek speciális használati útmutatóink az appon belül. Ha szeretnél minél többet kihozni itteni vásárlásaidból, és valóban profi közösségi vásárlóvá válnál, akkor neked is érdemes átnézni ezeket.

Kövesd a narancs ikonokat!

A letöltést követően az appon belüli kis narancsszínű információs ikonok igazítanak el. Valamennyi menüpont és opció mellett találhatsz ilyet, azokat megnyitva pedig rövid leírásokat olvashatsz arról, miként segít téged és hogyan használhatod az adott funkciót. Ha végeztél vele, az ikon eltűnik, és már folytathatod is a közösségi vásárlást.

Ha úgy érzed, nem vagy biztos abban, milyen lehetőségeid vannak, és mit tudsz tenni annak érdekében, hogy a legtöbbet hozd ki vásárlásaidból, nézd át újra segédanyagainkat, melyek később videós formában lesznek elérhetőek a Help Center menüben. További kérdés esetén ugyanitt veheted fel velünk a kapcsolatot.

Ezt a Space-en, vagyis a közösségi vásárlók exkluzív belső csevegőfelületén is megteheted, ahol nemcsak tőlünk, de a több ezer másik felhasználótól is kérdezhetsz. Ha szeretnél, itt tudsz a leggyorsabban társakat toborozni vásárlásaidhoz, illetve itt értesülhetsz arról is, legutóbb kik vihették haza kedvenc termékeiket.  

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #tutorial

5 1 vote
Cikk értékelése
guest
6 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
apple_guy
apple_guy
1 month ago

Nekem tetszik, hogy nem egyben kell az egészet elolvasni, hanem így szét van szedve.

Calculus
Calculus
1 month ago
Reply to  apple_guy

Meg hogy nem csak ömlesztve van, hanem ott a leírás ahol a gomb

JJJameson
JJJameson
1 month ago

Én már annak érzem magam 😀

CryptoWarrior
CryptoWarrior
1 month ago
Reply to  JJJameson

Ugyanezt akartam írni 😂

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

Hajrá legyünk minél többen🤗🤗

Cilu
Cilu
1 month ago

Hasznos volt a cikk köszi✌