Így hozhatod létre kedvenc termékeid listáját

Apr 6, 2023 | 17 comments

A SocialStore-ban kedvenc márkáid, mint például az Apple, a Sony, a Samsung, a Nike, a Breitling, a Tesla vagy a BMW már mind csatasorba állították legkiválóbb termékeiket, melyek csak arra várnak, hogy a neked tetsző áron megvedd őket. Ennyi szuper luxuscikk között néha nehéz eligazodni, főleg, mivel egyre több vásárló csatlakozik az új közösségi platformhoz. Ez azt jelenti, hogy egyre több termék ára gyűlik össze egyre gyakrabban, így könnyen előfordulhat, hogy az általad kinézett iPhone, Xbox vagy épp Guess táska már be is telt, az árucikk közösségi vásárlása pedig újraindult.

Hogy ne veszítsd el a fonalat, és egyszerűen nyomon tudd követni, hogy a kinézett luxuscikkek hogyan állnak, egy koppintással létrehozhatod saját kedvenceid listáját. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a termék adatlapján lévő szívikonra nyomsz, és álmaid okostelefonja, autója vagy épp nyaralása már be is került a személyes listádba. Az így megjelölt cuccokat ezután a Kedvencek menüpont alatt találod meg. Ha úgy érzed, túl sok minden került oda, vagy van olyan árucikk, ami már nem érdekel, mindössze annyi a dolgod, hogy ismét rányomsz a szívikonra, és ki is kerül a listádból. 

Ha kész a lista, szállj is be!

Ha ezzel megvagy, szállj is be a termékekbe a szabály szerinti minimum 1 dolláros beugróval, és gondoskodj róla, hogy időben összegyűljön az ár! A betett összeget óránként újabb 1 dollárral növelheted, ezzel az esélyeid is nőnek a kiválasztásra. Ugyanis bár a célárat együtt dobjuk össze, végül egy szerencsés veheti csak meg a terméket, akit a rendszer kisorsol. Minél többet dobsz be, annál több lesz a sanszod. Ha nincs szerencséd? A pénzt hiánytalanul visszakapod kedvezményként, és azt 100%-ban le tudod vásárolni a STORE oldalon, több száz remek áras cuccon.

Természetesen nem kell óránként ébresztőt állítanod az újabb ineléshez, hiszen erre van az Auto-in funkció. Ha ezt bekapcsolod az adott terméknél, akkor a rendszer 60 perc után újabb dollárt helyez el helyetted, addig, amíg ki nem kapcsolod az Auto-int, vagy ameddig ki nem merül a rendelkezésre álló kereted. 

Mit tehetsz még? Ha szeretnéd, hogy hamarabb beteljen a termék, oszd meg azt a Termékmegosztás funkcióval saját közösségi oldalaidon! Barátaid, követőid így azonnal be tudnak csatlakozni. Közvetlenül is küldhetsz nekik meghívót a Profilom menüből, illetve a meglévő közösségi vásárlók közül is tudsz toborozni a Space csevegőben. Ilyen egyszerű.

Szóval, te kedvenceid listája hogyan fog kinézni? Írd meg kommentben!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Like

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
17 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erős Pista
Erős Pista
2 months ago

Nálam szinte csak Apple cuccok vannak lementve 😀

Gerike
Gerike
2 months ago

Túl sok minden van már ott, tisztogatnom kellene lassan 😀

Rebel Moon
Rebel Moon
2 months ago

Nagyon sok termék van a Social oldalon, így tényleg egyszerűbb nyomon követni mi hogyan áll.

Cagliostro
Cagliostro
2 months ago

Az én listám élén az Xbox áll, ami remélem még ma össze fog gyűlni 🙂

Johnny Cage
Johnny Cage
2 months ago
Reply to  Cagliostro

Félóránként lesem, hogy áll. 😀

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
2 months ago
Reply to  Johnny Cage

Estére meglesz 🙂

Kingsman
Kingsman
2 months ago

Létrehozom én, csak legyen is az enyém az egyik legalább. 😀

Roxanne
Roxanne
2 months ago

Kész. 🙂

Lexi
Lexi
2 months ago

iPhone 14 Pro Max, Xbox, PS5, Nintendo Switch és Samsung S23 egyelőre nálam. 🙂

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
2 months ago
Reply to  Lexi

Pro Max, PS5, S23 nálam i fent van 🙂

Simon Says
Simon Says
2 months ago

Toljuk a Boxot!!!

Bp23
Bp23
2 months ago

Már így is zsúfolva van 😀

Rex
Rex
2 months ago

Xbox, PS5, JBL Go, CC giftcard.

Bomber Jack
Bomber Jack
2 months ago
Reply to  Rex

Utóbbi mostanában nagyon pörög.

Dante
Dante
2 months ago

Ez a Galaxy Tab pont le van mentve nekem 🙂

AliBi88
AliBi88
2 months ago

Nem tudom, hogy csak nálam áll e fent ez a probléma, de amióta ez az új verzió van, azóta hiába “pakolom” meg a kívánság listám, folyamatosan kiürül magától.

HÍRFOLYAM
HÍRFOLYAM
2 months ago
Reply to  AliBi88

Kedves AliBi88!

Köszönjük a jelzést. Kérlek, ezzel kapcsolatban keresd fel a Segítség menüpontot az appon belül, hogy kollégáink kivizsgálhassák a problémát. Köszönjük!