You are currently viewing Így hozhatod ki a legtöbbet közösségi vásárlásaidból

Így hozhatod ki a legtöbbet közösségi vásárlásaidból

  • Post author:
  • Post category:NewsFeed

Egy iPhone 15 Pro Max akár $10-ért? Vásárlás kedvenc világmárkáidtól kapott kedvezményekből? Közösségi finanszírozás a hagyományos vásárlásban? Pontosan. Mindez együtt és még sok minden más, ezt nyújtja a SocialStore. Na de hogyan és milyen eszközökkel lehetsz te is pro közösségi vásárló? Ebben segítenek a használati útmutatók.

A Közösségi Áruház egy teljesen új közösségi platform, ahol a vásárlók és értékesítők együtt gyűlnek össze, és ahol álmaid luxustermékeit közösen finanszírozzuk. A platformnak számos egyedi védett funkciója és innovatív sajátossága van, melyek lehetővé teszik a közösségi finanszírozás alapú vásárlást és azt, hogy a szerencsejátékokkal vagy lottóval szemben itt maximum csak a betett pénz közösségi funkcióját veszíthesd el, ne az összeget magát.

A SocialStore saját innovációit és egyedi szabályait te is könnyedén elsajátíthatod, ebben segítenek speciális használati útmutatóink az appon belül. Ha szeretnél minél többet kihozni itteni vásárlásaidból, és valóban profi közösségi vásárlóvá válnál, akkor neked is érdemes átnézni ezeket.

Kövesd a narancs ikonokat vagy nézd meg a videót!

A letöltést követően az appon belüli kis narancsszínű információs ikonok igazítanak el. Valamennyi menüpont és opció mellett találhatsz ilyet, azokat megnyitva pedig rövid leírásokat olvashatsz arról, miként segít téged és hogyan használhatod az adott funkciót. Ha végeztél vele, az ikon eltűnik, és már folytathatod is a közösségi vásárlást.

Ha úgy érzed, nem vagy biztos abban, milyen lehetőségeid vannak, és mit tudsz tenni annak érdekében, hogy a legtöbbet hozd ki vásárlásaidból, nézd át újra a teljes segédanyagot, mely videós formában is elérhető a Help Center menüben, vagy itt a cikken belül is. További kérdés esetén ugyancsak a Help Centerben veheted fel velünk a kapcsolatot.

Ezt a Space-en, vagyis a közösségi vásárlók exkluzív belső csevegőfelületén is megteheted, ahol nemcsak tőlünk, de a több ezer másik felhasználótól is kérdezhetsz. Ha szeretnél, itt tudsz a leggyorsabban társakat toborozni vásárlásaidhoz, illetve itt értesülhetsz arról is, legutóbb kik vihették haza kedvenc termékeiket.  

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #tutorial