You are currently viewing Így csatlakozhatsz Rekál csapatába

Így csatlakozhatsz Rekál csapatába

Hoppá! Mióta saját profillal van jelen a SocialStore közösségi platformon, Rekál és csapata már a második PlayStation 5 árát gyűjtötték össze közös erővel, és ezért most egy kiválasztott szerencsés 22 dollárért, azaz körülbelül 8.000 Ft-ért vehette meg a konzolt. Ugyanakkor itt egy percre sincs megállás, hiszen már el is indult a következő PS5 árának összedobása, amire 29 nap maradt. A mostani szerencsés vásárló közben pedig készítheti magát arra, hogy Rekál személyesen vigye el neki a szerzeményt, és szemtől szemben gratuláljon neki. Ha még nem tetted meg, itt az idő, hogy Te is csatlakozz a FIFA koronázatlan királyának teamjéhez és segíts összedobni az újabb PlayStationt, amit nemsoká valaki – remélhetőleg Te – ismét világrekorddal felérő áron vihet haza, világszerte a legolcsóbban.

Ahogy említettük, Rekál immár saját profillal van jelen a platformon, amire bárki feliratkozhat. Ehhez annyit kell csak tennie, hogy a Store-oldalon kiválasztja a kitűzött célterméket (PlayStation 5), majd annak adatlapján a „Csapat” sorban a Csatlakozás lehetőségre koppint. Innentől a csapatának része lesz egészen addig, amíg úgy nem dönt, visszavonja a csatlakozást és egy inkább egy másik influenszer vásárló közösségének lesz a tagja. Ez fontos, ezen a platformon ugyanis a legtöbb közösségi oldallal szemben egyszerre mindenki csupán egy embert követhet. Ha ezzel megvagy, akkor töltsd fel saját egyenlegedet és szállj be a PS5-be, amit a számodra szimpatikus áron tudsz megszerezni.

Legyen a Tiéd a következő PS5!

Ha még nem próbáltad ki a Közösségi Áruházat, azaz nem regisztráltál profilt, akkor Rekál saját promókódját (rekal) is fel tudod használni a regisztrációnál, ezzel pedig automatikusan egy 1 dollár értékű ajándék közösségi kedvezményben részesülsz az első feltöltésed után. Mire jó ez? A SocialStore egy olyan új, innovatív közösségi platform, ahová a felhasználók vásárlási céllal gyűlnek össze, és a listázott luxuscikkek árát együttes erővel dobják össze. A minimum beugró 1 dollár, ami óránként ugyanennyivel növelhető, ezzel az esélyek is nőnek a betett összegért cserébe megkapni az árucikket. Ha a célár, jelen esetben például a PlayStation 5 célára összegyűlt, a rendszer egy szerencsés vásárlót választ ki, aki megkapja ilyen formában a vásárlás jogát, azaz tetszőleges áron.

Mindenki más nem elbukja a betett összeget, hanem szimpla levásárolható kedvezmény formájában válthatja be azt a Store nevű oldalon, ahol egyénileg tud vásárolni. Ugyanitt a megvett tételek után újabb ajándék beszálló összeg járhat a közösségi vásárlásokhoz. Röviden ez ennek a közösségi platformnak a működési elve, de ha szeretnél még többet megtudni róla, az alábbi cikkben további információkat találhatsz, illetve az appban elérhető használati útmutató-videó is a segítségedre lesz.

Csatlakozz Te is Rekálhoz, és gondoskodj róla, hogy minél több barátod és ismerősöd értesüljön erről az egyedülálló vásárlási lehetőségről! Szeretnéd, hogy a FIFA nem hivatalos hazai nagykövete kopogtasson az ajtódon? Nyomj a Csatlakozás gombra, töltsd fel egyenlegedet és szállj be a PS5-be!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Rekál #PlayStation5

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
19 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
14 napja

Én már csatlakoztam. 🙂

Cagliostro
Cagliostro
14 napja

Szuper. Mikor lesz a kövi átadás? 🙂

JB89
JB89
Reply to  Cagliostro
14 napja

Space-ben írta Rekál, hogy nemsoká lesz, egyeztetnek a PS5 vásárlóval.

Kingsman
Kingsman
14 napja

Nem én vittem. 🙁 De már be is szálltam az új körbe. 🙂

Wrestler
Wrestler
14 napja

Nem rossz, bár a múltkor aki vitte 3500-zal volt benne. 🙂 Kíváncsi vagyok tudunk e még lejjebb menni, nem lenne semmi ha egyszer valaki 1 dollárért vinné el. 🙂

Pixie
Pixie
Reply to  Wrestler
14 napja

Volt ilyen emlékeim szerint, sőt asszem pont Rekál vitte akkor is házhoz.

Bp23
Bp23
14 napja

Azta. Jó gyorsan összejött, tegnap néztem, akkor még csak valami 70% körül volt.

Gerike
Gerike
14 napja

Hát ha belehúzunk, ez most meglehet egy hét alatt simán.

Jason
Jason
14 napja

Ment a csatlakozás. 🙂

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
14 napja

Közben az Xboxot is lehetne pörgetni még 🙂

apple_guy
apple_guy
14 napja

Gratula a PS-hez!

Rue
Rue
14 napja

Gratulálok!!!! :)))

Rebel Moon
Rebel Moon
14 napja

Ügyesek voltunk. 😀

Ulysses
Ulysses
14 napja

Érzem hogy a következő az enyém lesz. 🙂

Erős Pista
Erős Pista
14 napja

Nagy gratula!

Jocó
Jocó
14 napja

Várjuk a stremet. 🙂

Simon Says
Simon Says
14 napja

Már benne is a PS-ben, Xboxban is. 😀

Lexi
Lexi
14 napja

Kíváncsi vagyok, milyen csapatok lesznek még. 🙂

Frank
Frank
14 napja

Én is gratulálok. 🙂