Hozzál haverokat a közösbe!

Nov 16, 2022 | 0 comments

For English, please scroll down!

Mi, Közösségi Vásárlók tudjuk, hogy bármit megszerezhetünk, csak elegen kell lennünk hozzá. Van viszont, hogy már csak néhány ismerős hiányzik ahhoz, hogy összejöjjön a célár és egyikünk biztosan hazavigye a terméket, ám az idő vészesen fogy.

Az applikáció új, 3.5-ös verziójában többé ez sem lesz akadály. A Termékmegosztás funkcióval a kinézett árucikket ugyanis már barátaiddal is megoszthatod a saját felületeiden. Alkossatok csapatot és dobjátok össze együtt! Egyikőtök elviszi, a többiek pedig visszakapják és levásárolhatják az összeget, így mindenki nyer. Együtt bármire képesek lehetünk, kérdés, hogy vagyunk-e elegen?

További részletek hamarosan…

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

 

We, SocialShoppers all know that we can get anything, we just have to make sure that our community is big enough. Sometimes however, only a few more person is missing to cover the target item and to make sure one of us takes the product home, but the time is running out fast.

In the new, 3.5 version of the app, it won’t be an issue anymore. Because thanks to the Campaign share function, you can directly share any item with your friends on your own platforms. Assemble as a team and add up the price together! One of you can take it meanwhile the others will get their money back as discount. Everybody wins. We can do anything together. The question is, are there enough of us?

Further details coming soon…

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

4 1 vote
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments