Hol a termékem? Itt megtudhatod.

Dec 14, 2022 | 0 comments

Mint azt már te is tudhatod, a SocialStore nem egy webáruház, azaz közvetlenül nem tudsz termékeket tőlünk megvásárolni. Ehelyett egy új közösségi platformra léphetsz be, ahol a vásárlók és az árucikkeket kínáló partnerek gyülekeznek.

A SocialStore biztosítja a lehetőséget, hogy álmaid termékeit a neked tetsző áron vehesd meg, a tényleges díjat ugyanis a közösség egésze dobja össze, világmárkák által kínált különleges kedvezményekből. A terméket a társult márka vagy üzlet szállítja ki.

Ugyanakkor a megrendelésed állapotát az applikáción belül is egyszerűen ellenőrizheted a Vásárlásaim menüben. Ha pedig további kérdésed merülne fel, írj nekünk a Help Centerben.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

 

As you might know, SocialStore is not a webstore, which means that you cannot order directly from us. Instead, you enter a new social platform here where the customers and the joined product partners are coming together.

SocialStore makes it possible that you can purchase your dream items for the money you prefer, because the full price gets covered by the community with special discounts given by world famous brands. The product itself gets delivered by the brands or stores themselves.   

However, you can easily track the status of your order in the app as well in the My items menu. If you have further questions, contact us in the Help Center

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore

5 1 vote
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments