You are currently viewing Hívd meg barátaidat és szerezzetek ajándék feltöltést!

Hívd meg barátaidat és szerezzetek ajándék feltöltést!

Kinézted álmaid termékét, de nem gyűlik elég gyorsan az ára? Van olyan ismerősöd, barátod, akinek megérne 3600 Ft-ot egy új iPhone vagy konzol? Ha igen, vedd számba, kik ők, és lepd meg mindegyiküket egy meghívóval, ami most neked is és nekik is ajándék feltöltést rejthet!

Az Allyos – SocialStore közösségi platformon minden újonnan regisztrált vásárló 10 meghívót kap a profiljához, amelyeket szabadon kiküldhet. Ha a meghívottak ezt elfogadják, majd feltöltik egyenlegüket, nemcsak ők, hanem Te is szerezhetsz egy 1 dollár értékű Indollar-feltöltést. Ez más néven közösségi kedvezmény, azaz beszálló összeg, amivel lehetőséged lesz csatlakozni bármely Social-oldalon elérhető luxuscikk közös finanszírozásához, legyen az épp Rekál kitűzött célterméke, a Sony PlayStation 5, egy Micheael Kors táska vagy akár egy Tesla. Ha valami kisebb tétellel kezdenél, akkor például CinemaCity páros belépők, kartonos RedBull vagy épp 3 kilós Nutella is elérhető ilyen módon.

Egy CinemaCity belépő finanszírozása relatíve egyszerű, míg egy Playstation 5 összedobása már nagyobb szerveződést igényel. Nagy szükség van a vásárlók aktivitására és egy csapatként való működésre a sikeres közösségi vásárláshoz. Bárki létrehozhat saját csapatot ismerőseiből vagy a már meglévő több ezer közösségi vásárlóból. Ha már tudod, kik azok, akiket érdekel az általad kiválasztott termék, akkor a csapat létrehozását a meghívók kiküldésével kezdheted meg. Ezzel nemcsak a vásárlóerőt bővíted, hanem te és a meghívott is szert tehettek egy-egy ajándék Indollarra, ami lehetőséget teremt az álomtermékek megszerzésére.

A meghívó most ajándék Indollart rejthet

Miután letöltötted az Allyos – SocialStore appot és regisztráltál, látogass el a Profilom menübe, és kattints a Meghívó lehetőségre. Ezután egyszerűen add meg a még nem regisztrált ismerősöd/barátod/rokonod/(stb.) e-mail címét, majd küldd el a meghívót. Ha a meghívott regisztrál, majd feltölti saját egyenlegét legalább 10 dollárral, mindketten megkapjátok az ajándék 1-1 Indollart, és már be is szállhattok a közös vásárlásba! Ne feledd, hogy minden felhasználónak csupán 10 meghívó áll rendelkezésére, ezért gondold át, kit választasz. Ha szeretnéd tovább bővíteni csapatodat, akkor más eszközök is a rendelkezésedre állnak, például a kinézett termékek megosztása saját közösségi oldalaidon keresztül.

A SocialStore, avagy a Közösségi Áruház, egy olyan újgenerációs platform, amely a közösség erejére épül. Az ár itt nem a legfontosabb, mivel mindenki maga dönthet arról, hogy mennyit szeretne bedobni az elérhető álomtermékekhez. A minimális beszálló összeg 1 dollár, amelyet óránként ugyanennyivel lehet növelni, egészen a termék célárának 10%-áig. Minél drágább a termék, annál több emberre van szükség az ár összegyűjtéséhez. Ez hasonlít a jól ismert közösségi finanszírozáshoz, azonban itt konkrét termékek vásárlása történik, amelyeket egy kiválasztott szerencsés közösségi vásárló végül megvehet az általa befizetett összegért cserébe. Persze csak akkor, ha a lejárati időn belül sikerül összegyűjteni a teljes árát. Azok számára, akiknek nem volt szerencséjük, a pénz nem veszik el, hanem jól ismert levásárolható kedvezménnyé válik, amelyet az appon belül tudnak beváltani a Store-oldalon történő vásárlások során.

Itt az ideje tehát megnézned, hogy maradt-e még meghívó a tarsolyodban, és ha igen, küldd el annak, aki tényleg fontos neked, és akivel szeretnél együtt vásárolni! Csatlakozz most!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Meghívó #PlayStation5 #MichaelKors

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
11 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Cagliostro
Cagliostro
1 hónapja

Én már mindet kiszórtam. 🙂

Dante
Dante
Reply to  Cagliostro
1 hónapja

Sajnos én is 😀

Pixie
Pixie
1 hónapja

Nekem még maradt bent 3 db, csak még nincs meg, kinek küldjem ki 😀

Zodiac
Zodiac
1 hónapja

Ahh az a baj igen, hogy regisztrálás után kb már ki is szórtam én is mindet 😀 De mondjuk jó volt így is, mert akik kapták azóta is használják az appot.

JB89
JB89
1 hónapja

Akinek még van meghívója, de nem tudja kinek kiküldeni szóljon, és sorolom a haverokat XD

Gerike
Gerike
1 hónapja

Eddig három barátomnak küldtem. 🙂

Kingsman
Kingsman
1 hónapja

Sajnos én is kiszórtam már őket. 🙂

Jenny
Jenny
1 hónapja

Én még agyalok rajta, ki érdemelje meg 😀

Karen
Karen
1 hónapja

Szuper. 🙂

MorganStern
MorganStern
1 hónapja

Jaa, hogy mind a ketten kapnak ilyenkor ajándék dolcsit? De jóó, ez valamiért nem volt meg. 🙂

Simon Says
Simon Says
Reply to  MorganStern
1 hónapja

bizony, de csak ha a linken keresztül regisztrál az új ember és utána fel is tölt.