You are currently viewing Hívd meg, aki fontos!

Hívd meg, aki fontos!

Tudtad, hogy minden újonnan regisztrált közösségi vásárlónak jár 10 darab, szabadon felhasználható meghívó, melyeket bármely ismerősének, barátjának kiküldhet a Profilom menüből? Ráadásul ezzel nemcsak a meghívottad, de Te magad is szerezhetsz egy 1 dollár értékű ajándék beszálló összeget, vagyis Indollart, amellyel lehetőségetek lesz csatlakozni bármely luxuscikk közös megvásárlásához, ami lehet egy PlayStation 5 konzol, egy Samsung Qled 4K okostévé vagy akár egy Tesla Model 3 is. Mutatjuk, hogyan!

A Közösségi Áruház avagy SocialStore, mint az a nevéből is adódik, a közösség erejére épülő platform. Az ár nem fontos, hiszen mindenki maga dönthet arról, mennyivel száll be az itt elérhetővé tett több száz álomtermék megvételébe. A minimum beszálló összeg mindenki számára 1 dollár, ami tetszés szerint óránként növelhető ugyanennyivel, egészen a termék célárának 10%-áig. Értelemszerűen minél drágább a kinézett tétel, annál több ember kell annak együttes fedezetéhez. Olyan ez, mint a jól ismert közösségi finanszírozás, azzal a különbséggel, hogy itt konkrét termékek együttes vásárlása zajlik, melyeket – amint sikeresen összegyűlt az ár a lejárati időn belül – egy szerencsés kiválasztott közösségi vásárló vehet meg az általa betett összegért cserébe. Mindenki más számára a pénz nem elveszik, hanem jól ismert levásárolható kedvezmény lesz belőle, melyet az appon belül lehet beváltani az úgynevezett Store-oldali egyéni vásárlások során.

Így szerezhettek mindketten ajándék Indollart!

Egy Cinema City páros belépő relatíve egyszerűen megszerezhető tehát, míg egy PlayStation 5 mondjuk már komolyabb szerveződést igényelhet. Ilyenkor nagy szükség van a vásárlók aktivitására és csapattá alakulására, amivel garantálható a sikeres közösségi vásárlás. Saját csapat létrehozására bárkinek van lehetősége, akár ismerősökből, akár a meglévő több ezer közösségi vásárlóból is lehet toborozni. Ha már tudod, kik azok, akiket biztosan érdekelhet az általad kinézett termék, akkor a csapat létrehozását a Meghívó kiküldésével érdemes kezdened, ezzel ugyanis nemcsak a vásárlóerőt bővíted, de Te és meghívottad is szert tehettek egy-egy ajándék Indollarra, azaz már esélyt kaptok akár ingyenesen megszerezni álomtermékeiteket.

Miután letöltötted az Allyos – SocialStore appot és végeztél a regisztrációval, látogass el a PROFILOM menübe, és nyomj a Meghívó lehetőségre. Ezt követően csak annyi a dolgod, hogy beírod ismerősöd, barátod, rokonod (stb.) e-mail címét a megadott helyre, majd rányomsz a Meghívó kiküldése gombra. Ezt követően, ha a meghívottad a linkre kattintva maga is regisztrál Allyos-profilt, majd feltölti saját egyenlegét legalább 10 dollárral, Te és is és Ő is megkaphatjátok az ajándék 1-1 Indollart és már be is szállhattok! Jól gondold meg, kit választasz, mert minden felhasználó csupán 10 meghívóval tud gazdálkodni, ennyi jár a profilregisztrációval. Nem ám sértődés lesz a vége a haverok között! Ha szeretnéd még tovább bővíteni csapatodat, akkor erre természetesen más eszközök is a rendelkezésedre állnak. A kinézett termékeket például korlátlanul meg is tudod osztani saját közösségi oldalaidon, és így az összes követőd, ismerősöd találkozhat ezzel a nem mindennapi vásárlási megoldással, és ők is rögtön csatlakozhatnak hozzád.

Szóval, itt az ideje megnézned, maradt-e még Meghívó a tarsolyodban, és ha igen, küldd ki annak, aki tényleg fontos, és akivel szeretnél egy csapatban vásárolni! Hajrá!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Meghívó

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
15 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Rue
Rue
1 hónapja

Ahh én már kiküldtem mind a 10-et.

Gerike
Gerike
Reply to  Rue
1 hónapja

Én is. 😀

Rue
Rue
Reply to  Gerike
1 hónapja

Lehet valahogy szerezni még?

Cagliostro
Cagliostro
Reply to  Rue
1 hónapja

Én úgy tudom, hogy 10-et kap mindenki, azzal kell jól gazdálkodni, uh jól meg kell gondolni kinek küldöd ki. 🙂

Erős Pista
Erős Pista
1 hónapja

Én párat már kiküldtem, de még maradt, azokat még nem döntöttem el ki fogja kapni, de kárba nem vesznek az tuti 😀

Rebel Moon
Rebel Moon
1 hónapja

Amúgy ha kifogyott, utána nincs valami opció még szerezni? Mert nekem már egy ideje elfogyott, de lenne még akit behívnék.

JB89
JB89
Reply to  Rebel Moon
1 hónapja

Elvileg nem, de terméket bármikor tudsz megosztani linkestül, és akár küldheted privát üzenetben is pl WhatsAppon vagy Viperen.

Rebel Moon
Rebel Moon
Reply to  JB89
1 hónapja

Ez mondjuk igaz, ja.

Bomber Jack
Bomber Jack
1 hónapja

Én már rég kiszórtam őket. 😀

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
Reply to  Bomber Jack
1 hónapja

dettó 🙂

Boris
Boris
1 hónapja

Késő, már kiküldtem mindet 😛

Lana Lang
Lana Lang
1 hónapja

Köszi, valamiért meg is feledkeztem a meghívókról. 🙂

Pixie
Pixie
1 hónapja

Azaz, küldjétek csak őket ki, legyünk minél többen 🙂

Wrestler
Wrestler
1 hónapja

Közben ne feledkezzetek meg a PS5-ről, mindjárt kigyűlik 🙂

Kingsman
Kingsman
Reply to  Wrestler
1 hónapja

nemrég az xbox, most a PS5, jók vagyunk 😀