You are currently viewing GoPro Hero 11 Black a heti cél! $1-ral szállj be!

GoPro Hero 11 Black a heti cél! $1-ral szállj be!

Mit szólnál egy GoPro Hero 11 Blackhez? Az ár már 32%-ban összegyűlt, vagyis most remek lehetőséged van a neked tetsző áron megszerezni. Hogy pontosan mennyiért? Azt Te döntöd el, de ha be akarsz szállni, akkor 1 dollár (kb 350 Ft) a minimum beugró, maximum pedig 94-ig növelheted az összeget. A teljes árat a közösség egésze dobja össze. Végül egy szerencsés kiválasztott hazaviheti, a többiek pedig levásárolható kedvezményként kapják vissza a pénzüket, és azt a STORE nevű oldalon költhetik el. Miért pont 94 a felső limit? Azért, mert minden közösségi vásárló csak az adott termék célárának 10%-áig mehet el, ami a GoPro esetében 940 dolcsi. Így mindenki jól jár, hiszen azzal, ha többet teszel be, növeled az esélyeidet arra, hogy te legyél a szerencsés kiválasztott, ugyanakkor aránytalanul nagy előnyt sem szerezhet senki a többiek kárára.

Ha megtetszett a GoPro, nem árt belehúzni, mert már csak 8 nap maradt összedobni az ár maradékát. Mennyi hiányzik pontosan? 640 dollár. Mit jelent ez pontosan? Azt, hogy ezen a ponton 640-en szállhatnak be csak a minimális 1 dolláros induló összeggel. Ugyanakkor ennél jóval kevesebb emberrel is pillanatok alatt összegyűlhet a díj. Ha mindenki hajlandó 2 dollárt rászánni, elég 320 érdeklődő, ha 10-et is, akkor 64 barátoddal meg is oldottátok a problémát. Mivel azonban mindenki max csak 10%-kal lehet benne a buliban, ez az is jelenti, hogy legalább 10-en kelletek ahhoz, hogy valaki garantáltan hazavihesse a GoPro-t.

Üres az egyenleged? Kérj ingyenes feltöltést a RedBull-tól!

Ha még nem töltötted fel az egyenlegedet, avagy épp teljesen lenulláztad azt, több lehetőség is nyitva áll előtted. Az első, hogy te magad töltöd fel azt a neked szimpatikus összeggel. Ennél azonban jobban járhatsz akkor, ha a fentebb említett STORE-ban kezdesz el nézelődni, az itt listázott prémium termékek ugyanis nem csupán remek áron szerezhetők meg, de az azokat kínáló világmárkák és üzletek a költéseid után ingyenes beugróval jutalmaznak meg. Itt egyébként csak egyedül vásárolhatsz, a közösségi vásárlás a Közösségi Áruház másik oldalán, a SOCIAL részen zajlik. Ha például a Store-ban veszel meg egy karton RedBull energiaitalt, az a 46 dolláros átlagár helyett már 45-ért a tiéd lehet, plusz 2 dollár ajándék kreditet is kapsz a RedBull-tól.

Ezt utána mind beteheted a GoPro Heroba vagy szét is oszthatod a platformon listázott több száz egyén prémium termék között. Ha szerencsés vagy, és te veheted meg az egyiket, akkor lényegében ingyen kaptad a terméket, ajándékként a RedBulltól. Ha mégsincs szerencséd? Nos, ebben az esetben sem kell pánikba esni, mert a pénzt így sem bukod el. Egyedül csak annak közösségi funkciója veszik el, azaz már nem használhatod közösségi vásárlásra. Hagyományos kedvezmény lesz belőle, amelyet a Store-ban vásárolhatsz le 100%-ban. A második RedBull-pakk így már 43 dollárért lehet a Tiéd.

Ha azt akarod, hogy garantáltan összegyűljön a GoPro ára, akkor oszd is meg azt a Termékmegosztás funkcióval saját közösségi oldalaidon! Még jobb, ha közben direkt Meghívókat is küldesz barátaidnak, ismerőseidnek. A megosztásodra kattintva az újonnan regisztrált tagok után egy egyszeri 1 dolláros jóváírás kerülhet a Social egyenlegedre, továbbá minden újonnan regisztrált tag szintén megkaphatja ugyanezt az első feltöltését követően.

Szóval, szeretnéd, hogy a Tiéd legyen a GoPro Hero 11 akár 350 Ft-ért? Szállj be most!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #GoPro #RedBull

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments