GoPro 11 a heti cél, $1-ral szállj be!

Jan 6, 2023 | 6 comments

Drága a GoPro 11 Hero Black? Egyedül igen. Együtt nem. Ha szemeztél már vele, de még nem vetted meg az ára miatt, akkor a közösségi vásárlás erre mindig a megoldás. Többen kértétek, hogy legyen ez a heti céltermék, így elkészítettük ennek a helyét. Jelenleg a GoPro 11 célárnak már 32%-a összejött, és még 11 nap áll rendelkezésre közösen összedobni az árát. Ha még nem vagy benne, de megéri a minimum részvételi összeget, vagyis a szabály szerinti $1-t (~380 Forint), akkor szállj be te is a közösségi finanszírozásba, és dobjuk össze! Kizárólag így veheted meg akár 380 Forintért. Ha neked megér a GoPro akár 5000 forintot is, akkor vegyél részt annyival, azzal ráadásul még az esélyedet is durván növeled.

Ha zéró az egyenleged, MediaMarkt feltölti.

Már a MediaMarkt is azon partnerek táborát erősíti, amelyek meghívnak téged a közösségi vásárlásokban való részvételre. Ha nincs még közösségi egyenleged (Indollár) vagy éppen nullán áll, mert sok más termékben aktívan részt veszel, akkor a hagyományos feltöltésen kívül ajándék kreditként is kaphatsz. Ha például a STORE oldalon veszed meg a $160-ral feltöltött ajándékutalványt, azt az országban a legolcsóbban teheted meg ezen a közösségi platformon, $159-ért. De itt nem áll meg a dolog, ezzel az akciós vásárlással együtt jár az egyedi Közösségi Kredit is, vagyis $1 ajándék feltöltés kerül át a közösségi egyenlegedre, és máris beszállhatsz így ingyen a GoPro 11-be. Felmerülhet a kérdés, hogy mi van akkor, ha összejön a GoPro célára, de nem te voltál a szerencsés egy, aki megvehette? Ebben az esetben magabiztosan állíthatjuk, hogy elég szenzációs, ami történik, hiszen az $1, amivel részt vettél a közösségi finanszírozásban, és amit ajándékba kaptál, azt a MediaMarkt még jóvá is írja neked. Vagyis a következő $160-os utalvány megvásárlásakor te már csak $158-at fizetsz. Mi másra hívhat még meg a MediaMarkt? Arra a sok száz prémium termékre, amely a teljes platform kínálatában van.

Együtt garantáltan a legolcsóbb.

Minimum 10 közösségi finanszírozó kell egy-egy termék összedobásához. Mivel a GoPro célára $800, így maximum 800 résztvevő szállhat be $1-ral. Toborozni a sok ezer felhasználó közül az új Space csevegőben tudtok. Ha külsős barátokat, ismerősöket hívnátok be a közösségi finanszírozásba, használjátok a Share funkciót vagy a Meghívást. A Share funkcióval újonnan meghívott barátaitok bónusz feltöltést kapnak, így ha azzal viszik el a GoPro-t, akkor rendkívül hálásak lesznek neked az infóért. Minden ismert régi közösségi oldalon – így a Facebookon, Instagramon, Viberen és társain – megoszthatók a közösségi vásárlások trendi megjelenésben. Ha van még szabad meghívód, akkor az új meghívottjaid is kapnak bónusz feltöltést az első alkalommal, és te is részesülsz ebből, hogy még nagyobb erővel tudjatok részt venni a kiszemelt termékek közös vásárlásában.

Ha neked pedig a GoPro 11 Hero Black még 380 forintért sem kellene, de még a fenti ajánlat alapján ingyen sem, akkor írd meg itt, a Hírek rovatok kommentszekciójában, hogy mit dobjunk össze jövő héten közös erővel, mire toboroznál a Space csevegőben, vagy milyen akciós terméket üzennél meg az eladóknak, amit listázzanak a Store oldalon megvásárlásra, ajándék Közösségi Kredittel.

Nyomjuk meg! Sikeres közösségi vásárlást!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

 #allyos #SocialStore #GoPro #MediaMarkt

3 2 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
6 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ildi T
Ildi T
5 months ago

Ez is jó, beszálltam 😊 Én még a Philips új Air Fryer-enek örülnék, abba is beszállnék, meg nem lenne rossz ha a kis Smart -ba is többen jönnétek, az fullra az én színem 😍😍😍

Attila
Attila
5 months ago

Klafa, benne és osztva Facebook-on! 🤘

Zsolesz
Zsolesz
5 months ago

Én benne voltam eddig is, de még megér egy picit, hajrá hajrá nyomjuk meg 👍😎

Roli
Roli
5 months ago

Benne én is, nyomtam rajta, és osztva is 👍

Nóri
Nóri
5 months ago

Benne 😊 A Smart nekem is nagyon bejön 😅❤️

binance register
7 hours ago

Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://accounts.binance.com/en/register?ref=P9L9FQKY