Fizessen helyetted a Varta!

May 15, 2023 | 11 comments

Tudtad, hogy a SocialStore-ban több száz világmárka és üzlet kínálja legjobb termékeit, melyeket a világon elérhető legolcsóbb áron szerezhetsz meg? Már a Varta is azon márkák táborát erősíti, amelyek a kedvezményes egyéni vásárlásnak helyet adó Store-ban világszerte egyedülálló vásárlási lehetőséggel vannak jelen. Ha szerencséd van, ők maguk hívnak meg téged a legdrágább luxuscikkek valamelyikére.

Kérj ingyenes feltöltést a Vartától!

Ha nincs még közösségi egyenleged (Indollár) vagy éppen nullán áll, a STORE oldalon vásárolva ajándék krediteket kaphatsz. Ha például itt veszel meg egy Varta Power Bank töltőt, a Varta hálából 4 dollárnyi, azaz körülbelül 1.500 forintnyi kreditet ír jóvá neked ingyenesen, amivel rögtön be is szállhatsz bármibe a Social oldalon. Itt megpályázhatsz például egy Predator Orion 7000-et, melynek árát együtt dobjuk össze. A díj 32%-a már össze is gyűlt! Egyikünk végül megveheti, akit a rendszer kisorsol. Ha szerencséd van és te leszel a kiválasztott, a Varta szó szerint adott egy ajándék PC-t a töltő mellé. Mi másra hívhat még meg a Varta? Arra a sok száz prémium termékre, amely a platform teljes kínálatában elérhető.

Verhetetlen árak, egyedülálló lehetőségekkel!

Ha korábban részt vettél közösségi vásárlásban, de nem te vihetted el a terméket, akkor a betett pénzedet mindig visszakapod közösségi kedvezményként. Ha ezeket beváltod, akkor a Power Bankot az országban a legolcsóbban is megveheted a Store oldalon. Az adathordozó átlagára 52 dollár, de itt 51-ért a Tiéd lehet. Ugyanakkor lehetőséged van további 4 dollár kedvezményt felhasználni, és így már 47-ért is viheted. Ha mondjuk csak 2-vel rendelkezel vagy csak annyit akarsz beváltani, akkor 49-ért megkapod a Power Bankot, további 2-vel pedig a Varta hív meg az újabb közösségi vásárlásaidra.

Ha tudsz ennél is jobb vásárlási lehetőséget, ne tartsd magadban! Írj kommentet, majd irány a Space, és mondd el, mit listázzon még neked a Varta a Store-ban!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Varta #Predator

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
11 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cagliostro
Cagliostro
23 days ago

Ilyenem már van. 🙂

Harley Quinn
Harley Quinn
23 days ago

RedBull pakkot vitte valaki?

Kingsman
Kingsman
23 days ago
Reply to  Harley Quinn

Szerintem igen.

Zotya
Zotya
23 days ago

Egy fröccsöt! 😂

JB89
JB89
23 days ago

Hány eszközt lehet csatlakoztatni hozzá?

Gerike
Gerike
23 days ago
Reply to  JB89

3-at.

Pixie
Pixie
23 days ago

A Predatort tényleg jó lenne összedobni, Space-ben is elkezdődött rá a szervezkedés.

Bp23
Bp23
23 days ago
Reply to  Pixie

Elég sok idő van még rá, szerintem meglesz.

Lexi
Lexi
23 days ago
Reply to  Bp23

Simán, csak akkor osztani kell serényen!

Rue
Rue
23 days ago

Én inkább megvárom h összegyűljön 10 dolcsi kedvezményem, és azt fogom majd beváltani a Samsung SSD-n.

Erős Pista
Erős Pista
23 days ago

Nem rossz a 4 dolcsi, de lehetne akkor már 5 is. 😀