You are currently viewing Fizessen helyetted a Samsung!

Fizessen helyetted a Samsung!

Tudtad, hogy a SocialStore-ban több száz világmárka és üzlet kínálja legjobb termékeit, melyeket a világon elérhető legjobb áron szerezhetsz meg? Azért a legjobb, mert ez az egyetlen olyan közösségi platform, ahol te magad mondhatod meg, mi mennyibe kerüljön. A Samsung is azon márkák táborát erősíti, melynek termékei a kedvezményes egyéni vásárlásnak helyet adó Store-ban és a közösségi vásárlás színterén, a Social oldalon is elérhetőek vannak. Mi a különség? Máris mutatjuk. Ha szerencséd van, ők maguk hívnak meg téged a legdrágább luxuscikkeikre.

Ha nincs még közösségi egyenleged (Indollar) vagy éppen nullán áll, a STORE oldalon vásárolva ajándék közösségi krediteket kaphatsz.Ha például itt veszel meg egy Samsung 1 TB SSD-t és nem váltasz be kedvezményt, 10 dollárnyi kredit íródik jóvá neked ingyenesen, amivel rögtön be is szállhatsz bármibe a Social oldalon. Ha maradnál a Samsungnál, akkor megpályázhatod például a Samsung Qled 4K Smart TV-t, melynek árát együtt dobjuk össze, és ami több mint 58%-ban már fedezve is van. Egyikünk végül megveheti. Ha te leszel a kiválasztott szerencsés közösségi vásárló, a Samsung gyakorlatilag adott egy ajándék TV-t az SSD mellé. Mi másra hívhat még meg a Samsung? Arra a sok száz prémium termékre, amely a platform teljes kínálatában elérhető.

Kérd most ajándékba!

A funkcióját vesztett közösségi kedvezményt levásárolhatod

Ha korábban részt vettél közösségi vásárlásban, de nem te vihetted el a terméket, akkor a betett pénzed, ami ezen a platformon közösségi kedvezmény, a közösségi funkcióját elveszítve, hagyományos, más felületeken már jól ismert levásárolható kedvezménnyé válik a számodra, azaz el nem veszik. Ha ezt beváltod, akkor az SSD-t  a Store-oldali 100 dolláros ár helyett akár 90-ért is meg tudod vásárolni. Ha pedig mondjuk az ennél az árucikknél maximálisan beváltható 10 dollár helyett csak 5-tel rendelkezel vagy csak annyit akarsz beváltani, akkor 95-ért megkapod az SSD-t, további 5-tel pedig a Samsung hív meg az újabb közösségi vásárlásaidra.

Ha tudsz ennél is jobb vásárlási lehetőséget, ne tartsd magadban! Írj kommentet, majd irány a Space, és mondd el, mit listázzanak még neked a Store-ban!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Samsung

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
11 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Simon Says
Simon Says
5 hónapja

Most is ilyet használok. Ajánlom mindenkinek.

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
Reply to  Simon Says
5 hónapja

Én is. Tényleg jó.

Cagliostro
Cagliostro
5 hónapja

Ha összegyűlik 10 dolcsim kedvezményként, erre be is váltom.

Bomber Jack
Bomber Jack
5 hónapja

A Samsung TV tényleg szépen gyűlik, remélem meglesz.

Rue
Rue
Reply to  Bomber Jack
5 hónapja

hát osztani kell és akkor meglesz 🙂

Wrestler
Wrestler
5 hónapja

Tényleg jó cucc!

Pixie
Pixie
5 hónapja

Múltkor erre váltottam be 6 dolcsit, 4-et meg kaptam pluszban. 🙂

Moron
Moron
Reply to  Pixie
5 hónapja

Én megvárom, hogy összegyűljön a maximum beváltható 10 és utána megveszem.

Gerike
Gerike
5 hónapja

Jó ez, de én inkább a vödrös Nutellán váltom majd be a kedvezményeket. 😀

Erős Pista
Erős Pista
5 hónapja

Fasza cucc.

Boris
Boris
5 hónapja

Legjobb!