Fizessen helyetted a Samsung!

Jan 23, 2023 | 7 comments

Tudtad, hogy a SocialStore-ban több száz világmárka és üzlet kínálja legjobb termékeit, melyeket a világon elérhető legolcsóbb áron szerezhetsz meg? Már a Samsung is azon platform-partnerek táborát erősíti, amelyek a kedvezményes egyéni vásárlásnak helyet adó Store-ban és a közösségi vásárlás színterén, a Social oldalon is jelen vannak. Ha szerencséd van, ők maguk hívnak meg téged a legdrágább luxuscikkeikre.

Töltse fel egyenlegedet a Samsung!

Ha nincs még közösségi egyenleged (Indollár) vagy éppen nullán áll, a STORE oldalon vásárolva ajándék krediteket kaphatsz. Ha például itt veszel meg egy Samsung 1 TB SSD-t, a Samsung hálából 10 dollárnyi kreditet ír jóvá neked ingyenesen, amivel rögtön be is szállhatsz bármibe a Social oldalon. Ha maradnál a Samsungnál, akkor megpályázhatod például a 8K Neo QLED okostévét, melynek árát együtt dobjuk össze. Egyikünk végül megveheti, akit a rendszer kisorsol. Ha szerencséd van és te leszel a kiválasztott, a Samsung szó szerint adott egy ajándék TV-t az SSD mellé. Mi másra hívhat még meg a Samsung? Arra a sok száz prémium termékre, amely a platform teljes kínálatában elérhető.

Kedvezményes vásárlás az elérhető legjobb áron!

Ha korábban részt vettél közösségi vásárlásban, de nem te vihetted el a terméket, akkor a betett pénzedet mindig visszakapod közösségi kedvezményként. Ha ezeket beváltod, akkor az SSD-t az országban a legolcsóbban is megveheted a Store oldalon. Az adathordozó átlagára 110 dollár, de itt 100-ért a Tiéd lehet. Ugyanakkor lehetőséged van további 10 dollár kedvezményt felhasználni, és így már 90-ért is viheted. Ha mondjuk csak 5-tel rendelkezel vagy csak annyit akarsz beváltani, akkor 95-ért megkapod az SSD-t, további 5-tel pedig a Samsung hív meg az újabb közösségi vásárlásaidra.

Ha tudsz ennél is jobb vásárlási lehetőséget, ne tartsd magadban! Írj kommentet, majd irány a Space, és mondd el, mit listázzon még neked a Samsung a Store-ban!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Samsung

5 2 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
7 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Harcos
Harcos
4 months ago

Azt se tudom milyen Samsung cuccok vannak

Rue
Rue
4 months ago
Reply to  Harcos

Én a 8K QLED TV-ben benne vagyok már, de elég lassan gyűlik.

Harcos
Harcos
4 months ago
Reply to  Rue

Mondjuk ja egy ilyen böszme tv elférne itthon

Valiskó Zsolt
Valiskó Zsolt
4 months ago
Reply to  Rue

Nyugi ha nem jön össze, nem sokat veszítessz vele! Mi tavaly vettük nincs 1 éves a tv de csak neve van, nem nagy durranás! Ha gondolod tőlem megveheted 400.000 ft-ért minden gyári papírjával, kézi könyvel, gyári dobozába, minden tartozékával és 3 év garanciával!!

Dominik.King
Dominik.King
4 months ago

Van wireless töltő azt nem akartok feltenni?

Lexi
Lexi
4 months ago

Ja én azt hittem, hogy mindig csak fix összeget lehet beváltani, de látom, lehet variálni vele.

Nem mondod?
Nem mondod?
4 months ago

Mehetne több Samsung cucc a storeba, pl tabok vagy füles