Ezek az újdonságok várnak 2023-ban

Dec 29, 2022 | 1 comment

Közösségi finanszírozásról és beváltható hűségpontokról biztosan hallottál már. Ezek bizonyos sajátosságait újragondolva és a vásárlásra kihegyezve született meg az új közösségi platform, a SocialStore, melyet már neked is volt lehetőséged kipróbálni, most pedig az elsők között vethetsz egy pillantást a jövőre érkező 3.6-os számú app-verzió látványtervére. Mint azt láthatod, nem csupán a dizájn változik meg.

Követsz bármilyen hírességet, influenszert az Intsagramon, TikTokon vagy máshol? 2023-ban már a SocialStore-ban is feliratkozhatsz kedvenceidre. Na persze nem azért, hogy a posztjaikat lájkolgasd, hanem azért, hogy velük együtt vásárolj. Ők segítenek majd neked beszerezni kedvenc termékeidet, melyeket más esetben talán elérhetetlennek gondolnál, itt viszont 400 Ft-ért is hozzájuk juthatsz.

Hogy pontosan hogyan tudsz közösködni velük és miért éri meg csatlakozni hozzájuk, arról hamarosan egy újabb cikkben olvashatsz bővebben. Mit szólsz az új látványhoz és az influenszerek csatlakozásához? Várod már? Írd meg kommentben, ahogyan azt is, mely hírességeket akarod elsőként látni.  

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #2023

4 5 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Create Account
13 days ago

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/tr/signup/XwNAU