You are currently viewing Értékelj és szerezz $1 bónuszt!

Értékelj és szerezz $1 bónuszt!

  • Post author:
  • Post category:NewsFeed

Értékeld Te is a megújult Allyos – SocialStore applikációt! Most különösen jól jársz, mert 1 Indollar értékű ajándék feltöltés lesz a jutalmad, plusz egy extra sorsoláson is részt veszel, aminek fődíja 100 Indollar közösségi kedvezmény! 

Ha szeretnéd az ajándék feltöltést, valamint részt venni a sorsoláson, a következőt kell tenned:

  1. Értékeld az appot az App Store vagy Google Play áruházakban!
  2. Nyisd meg az appot és az exkluzív Space belső csevegőt, majd – a beazonosíthatóság érdekében az App Store-ban vagy Google Playen használt felhasználóneved megadásával együtt – kommentként jelezd, hogy értékeltél!
  3. Ennyi. 🙂

Az ajándék Indollart az értékelést követő 7 napon belül, az ellenőrzést követően jóváírjuk neked, addig döntsd el, mibe szállsz be vele! Siess, mert a 100 Indollar megszerzésére vonatkozó felhívás csak február 9-ig tart! A sorsolás eredményét utána a Space-ben láthatod majd, a szerencsés nyertest pedig külön e-mailben értesítjük. 

Még nem ismered a SocialStore-t? Akkor épp itt az ideje, hogy kipróbáld ezt az új közösségi platformot, ahol a vásárlás egy újgenerációs formájával álmaid termékeit szerezheted meg a neked tetsző áron. Az elérhető luxuscikkek teljes célárát – például egy PlayStation 5 konzolét, kétszemélyes üdülését a Bahamákon vagy épp egy vadiúj Tesláét – a közösség tagjai együtt, minimum 1 dolláros beszálló összegekkel adják össze, ami óránként ugyanennyivel növelhető mindenkinél. Végül, ha összegyűlt sikeresen a célár, egy szerencsés közösségi vásárló megveheti a kinézett terméket az általa betett összegért cserébe, míg mindenki más levásárolható kedvezményként válthatja be a pénzét az appon belül.

A közösségi vásárlásban csakis úgynevezett közösségi kedvezménnyel, azaz Indollarral vehetnek részt a tagok, ennek innovatív sajátossága, hogy ha nem volt szerencséd, akkor az összeg csupán a közösség funkcióját tudja elveszíteni, és így válik sima, jól ismert levásárolható kedvezménnyé.

Már értékeltél korábban? Semmi gond, mert barátok vagy családtagok készülékeiről is adhatsz le újabb értékelést. Add meg a szükséges adatokat a Space-ben, és máris növelheted a 100 Indollar megszerzésének esélyét.

További sikeres közösségi vásárlást kívánunk!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #AppStore #GooglePlay