Ennyi közösségi vásárló kellene Paul Walker Skyline-jához

May 11, 2023 | 15 comments

Nem kevesebb, mint 1,18 millió dollárért, vagyis körülbelül 400 millió forintért kelt el az a Nissan Skyline, melyet a néhai Paul Walker vezetett a Halálos iramban-franchise negyedik részében. A legendás Bayside Blue GT-R ezzel hatalmas rekordot állított fel, hivatalosan is ez lett a legdrágábban eladott Skyline GT-R. Ez nem annyira meglepő, tekintve, hogy ez a modell már alapjáraton is igazi klasszikusnak számít, a 40 éves korában tragikus körülmények közt elhunyt színész azonban még jócskán megdobta ennek a darabnak az értékét. Habár a kocsi sosem volt Walkeré, a forgatás során ő maga többször ült a volánja mögött, ami nem kicsit járult hozzá ahhoz, hogy egyesek ekkora összeget is hajlandók legyenek kifizetni érte. Az autó egyébként remek állapotban van, még a filmben használt egyedi OMP kagylóülést is meghagyták benne.

Előre lehetett tudni, hogy a nem mindennapi járgány nem lehet akárkié. Egy mezei Skyline is sokak számára elérhetetlen célnak tűnhet, hát még egy ilyen ikonikus példány. Mindazonáltal, ha már itt vagyunk, érdemes eljátszani azzal a gondolattal, hogy közösségi vásárlással miként lenne megszerezhető az immár 1,18 milliót érő kocsi. Tulajdonképpen nem különbözne sokban ez sem egy iPhone vagy egy Xbox megszerzésétől, hiszen az elv ugyanaz, és csakúgy, mint ezeknél a termékeknél, itt is egyedül a közösségi vásárlók aktivitásán múlna a siker.

Minél nagyobb a család, annál olcsóbb a kocsi!

Ebben az esetben is együtt dobnánk össze a teljes díjat, és végül egy szerencsést választana ki a rendszer, aki a betett összegért cserébe megvehetné a Skyline-t. A minimum beugró ugyanúgy 1 dollár lenne, és ha mindenki ennyivel szeretne csak beszállni, akkor pontosan 1,18 millió közösségi vásárlóra lenne szükség a sikeres vásárláshoz. Tekintve, hányan szeretik világszerte a Halálos iramban-filmeket, igazából még ez sem lenne vállalhatatlan kihívás. Legyünk azért kicsit realisztikusabbak! Minimum 10 ember kell ahhoz, hogy garantáltan beteljen a díj. Biztosan állíthatjuk, hogy ennyien legalább részt vettek a mostani licitben is, azaz ők bizonyára mind benne lennének a dologban, és akkor egyikük 118.000 dollárért vehetné meg a kocsit, a többiek pedig ugyanennyit kapnának vissza levásárolható kedvezményként. Száz emberrel 11.800, ezerrel már csak 1180 dollárért lehetne egy szerencsés vásárlóé a Skyline.

Ahogy írtuk, tulajdonképpen csak a közösségi vásárlókon múlik, mennyire lesz alacsony a végső vételár. Minél több az érdeklődő, annál kisebb összegért lehet valakié az autó. Ehhez csak annyi kell, hogy mindenki, akinek legalább 1 dollárt megérne az ikonikus jármű, megosztja azt közösségi oldalain, és aktivizálja saját barátait és ismerőseit. Dom Toretto ikonikus szavait megidézendő mondhatjuk, hogy ez is egy nagy család, használjuk hát ki az erejét!

Neked mennyit érne meg a forgatáshoz használt Nissan Skyline? Írd meg kommentben!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Nissan #Skyline #PaulWalker #Fast&Furious

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
15 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Wrestler
Wrestler
27 days ago

Szegény. Idén lesz 10 éve, hogy meghalt. 🙁

Kingsman
Kingsman
27 days ago
Reply to  Wrestler

:'(

Rebel Moon
Rebel Moon
27 days ago
Reply to  Wrestler

Nélküle már nem is az igazi. Az utolsó részt konkrétan alig bírtam már végignézni.

Lexi
Lexi
27 days ago
Reply to  Wrestler

Uhh de fura, tényleg. :/

Simon Says
Simon Says
27 days ago

Szép volt ez a kocsi nagyon!

JB89
JB89
27 days ago

Jövő héten jön ki az új rész. 🙂

Dante
Dante
27 days ago
Reply to  JB89

Akkor tornázzuk fel kicsit a CC belépőt Socialben 😀

Pixie
Pixie
27 days ago
Reply to  Dante

Benne vagyok, bár tuti nem erre a filmre használnám fel. 😀

Rex
Rex
27 days ago

A kocsi nagyon szép. Bár ezeket a filmeket egy ideje elengedtem, nem is tudom melyik volt az utolsó, amit még láttam, talán, amelyikben felhőkarcolók közt ugráltak át a kocsival. XD

Bomber Jack
Bomber Jack
27 days ago
Reply to  Rex

Az volt az utolsó, amiben még Paul is benne volt. 🙁

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
27 days ago

Nagy lenne ha ilyeneket is össze lehetne itt dobni. Tuti lenne rá pár jelentkező. 🙂

Cagliostro
Cagliostro
27 days ago

Én benne lennék, az biztos. 😀

Erős Pista
Erős Pista
27 days ago
Reply to  Cagliostro

Én is. 😀

Johnny Cage
Johnny Cage
27 days ago

Legjobb verda a filmben. 🙂

Rue
Rue
27 days ago

Széép!