You are currently viewing Emeld új szintre a szurkolást és a vásárlást is az EB alatt!

Emeld új szintre a szurkolást és a vásárlást is az EB alatt!

Készen állsz? Egész évben erre vártál? Érzed, hogy a benned élő szurkoló már alig tudja türtőztetni magát? Szerencsére egyikünknek sem kell tovább várnia, hiszen a héten végre kezdetét veszi a 2024-es Foci-EB Németországban. Egy teljes hónapon át, 10 stadionban zajlik majd az esemény, melyet a Németország-Skócia mérkőzés nyit meg most pénteken, szombaton pedig már a magyar csapatnak szurkolhatunk a Magyarország-Svájc meccsen.

Neked mik a terveid? A stadionból vagy TV-n keresztül élvezed a mérkőzést? A haverokkal, családdal, vagy egy lelátónyi szurkolótárssal éljeneztek majd? Otthon, a kanapén gyűltök össze, esetleg kiültök egy szabadtéri közvetítésre, vagy épp kedvenc kocsmádban zeng majd a „Hajrá Magyarország”? Tulajdonképpen mindegy is, melyiket választod, szurkolóként így is, úgy is egy hatalmas közösség tagja vagy. A szurkolás öröme mindannyiunkat összeköt a német stadiontól a nappalidig.

Azonban nemcsak szurkolóként, de egyúttal vásárlóként is egy csapattá tudtok összeállni, és garantáltan hasonlóan izgalmas élményben lehet részetek. Az EB a közösségi vásárlók körében is kiemelten fontos esemény, ezért termékpartnereink kifejezetten erre az időszakra elérhetővé tettek néhány különleges tételt az Allyos – SocialStore kínálatában. Ezek mindegyike az EB kiemelt szponzorainak terméke, melyeket most szurkolótársaiddal együtt szerezhetsz meg elképesztően alacsony áron.

Nemcsak a hivatalos meccslabda, de az álomautó is meglehet a meccs végére

Hogy mennyire alacsony ez az ár? Nos, épp annyira, amennyire te szeretnéd. Ez az egyetlen olyan közösségi platform ugyanis világszerte, ahol nem szimplán olcsón vásárolhatsz, hanem tetszőleges összeggel szállhatsz be bárminek a közös összedobásába. Sok kicsi sokra megy alapon gyűlik a teljes célár, és végül egy szerencsés annyiért megveheti a terméket, amennyit bedobott a közösbe. Mindenki más nem elbukja a pénzt, az ugyanis itt kizárólag funkciók közösségi kedvezmény lehet, más néven Indollar. Ennek sajátossága, hogy ha nem volt szerencséd, akkor sima levásárolható kedvezményként száll vissza rád a betett összeg, amit szabadon beválthatsz az appon belül.

A saját vásárlói csapatod bármekkora lehet. A veled egy szobában szurkoló haverokkal vagytok legalább tízen? Ha igen, már össze is dobhatjátok a cuccot. De nem kell itt megállni. Minél többen vagytok, annál gyorsabban gyűlik össze az ár és egyikőtök annál olcsóbban juthat hozzá bármihez. Emeljük hát együtt új szintre a szurkolást! Készítsétek be a sört, a chipset, a szurkolómezt, na meg a telefont, rajta megnyitva az Allyos – SocialStore applikációt. Döntsétek el, mit akartok összedobni, és mire a meccs véget ér, már sikerrel is járhattok. Bővítsétek a csapatot, szóljatok minden szurkolónak, akit ismertek! Küldjetek nekik meghívót, amivel 1 dollár értékű ajándék beszálló összeg is járhat! Irány a Space, vagyis a közösségi vásárlók exkluzív csevegője, és szólítsátok meg az ott összegyűlt szurkolókat is! Ha a csapatotok nyer, legyen számotokra ez a díj a szurkolásért, ha pedig nem, akkor pedig a vígaszdíj!

Na de ne is szaporítsuk tovább a szót, nézzük meg inkább milyen különleges EB-termékek közös vásárlását nyomhatjuk meg együtt a többi szurkolóval a következő egy hónapban! Ezeken felül persze még több száz kiváló prémium- és luxusminőségű árucikk, például iPhone 15 Pro Max, PlayStation 5, sőt, Tesla is érhető el a kínálatban, csekkold bátran ezeket is!


Coca-Cola Lay’s pack

A kötelező szurkolói nasicsomag 24 doboz kólával és 14 zacskó chipsszel.

Social célár: $60

Heinekel party hordó

Csapoljatok egy kis Heinekent is a meccshez a haverokkal!

Social célár: $40

EB matrica album, gyűjthető matricák

Fedezd fel az UEFA EURO 2024 világát az Hivatalos EURO 2024 Matricagyűjteménnyel!

Social célár: $190

Adidas EURO24 Pro meccslabda

Szerezd meg a 2024-es Foci-EB hivatalos labdáját, különleges díszdobozban!

Social célár: $170

Magyar válogatott mez

Szurkoljon Magyarország legjobbjainak az Adidas eredeti 2024-es hazai mérkőzésmezében!

Social célár: $140

Vivo V29 5G 8GB/256GB fekete

A Vivo V29 5G okostelefont stílusosan kombinálja a legmodernebb technológiát a kiváló dizájnnal.

Social célár: $540

55″ Hisense 55E7KQ

Élvezd a meccseket a legjobb minőségben a Hisense 55E7KQ 55 hüvelykes Smart TV-vel!

Social célár: $670

EA Sports FC 24 PS5/Xbox

Az EA Sports FC 24 a futball rajongói számára tervezett játék, elérhető PS5-re és Xbox-ra is.

Social célár: $70

BYD SEAL U

Fedezd fel a jövő autózásának új szintjét a BYD Seal U elektromos SUV-val!

Social célár: $66730


Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #EB