You are currently viewing Együtt váltjuk valóra az újévi fogadalmadat!

Együtt váltjuk valóra az újévi fogadalmadat!

Megvan már, hogy mi lesz az újévi fogadalmad? Ha még nincs, ideje kitalálni, mert már csak pár napod maradt rá! Na és a tavalyit sikerült teljesíteni? Tegyük fel, hogy ezúttal végre rászánod magad arra a bizonyos álomnyaralásra, amit évek óta ígérgetsz a családnak. A Maldív-szigetek, Dubai vagy épp Costa Rica lenne az úticél? Esetleg az autó cseréjének lenne itt az ideje, és jó lenne ezúttal azt a régóta vágyott luxus-Mercedest vagy BMW-t leparkolni a garázsban, amire mindig is vágytál, de úgy érzed, csak évek, évtizedek múlva engedheted meg magadnak, vagy amiről már teljesen le is mondtál?

Ha az Allyos – SocialStore új közösségi platformot használod, és ezáltal Te is a közösségi vásárlók egyre bővülő táborát erősíted, akkor ezek közül egyik sem lesz többé elérhetetlen álom. Itt mindenki azért gyűlt össze, hogy saját álomtermékeit szerezhesse meg teljesen tetszőleges áron, és ebben a közösségi többi tagja a segítségére lesz. Mondhatjuk úgy is, hogy itt egymás számára tesszük elérhetővé az elérhetetlent. A közösségi finanszírozást bizonyára már te is jól ismered. Hasonló elven valósul meg itt is például a fent megnevezett tételek árának összedobása: mindenki annyival száll be, amennyit neki a termék megér, a minimum beszálló összeg pedig 1 dollár, vagyis nagyjából 350 Ft.

Jövőre emeld új szintre a vásárlási eredményeidet!

Ha a kitűzött célár összegyűlt, egy szerencsés kiválasztott közösségi vásárló megveheti a kinézett autót, nyaralást, iPhone-t, Xboxot vagy bármi mást, annyiért, amennyit betett a közösbe. Így akár 90%-kal olcsóbban is lehetőséged nyílik megszerezni álmait luxuscikkeit. Az újgenerációs közösségi áruház sajátossága az is, hogy itt csak és kizárólag levásárolható kedvezménnyel lehet részt venni a közös vásárlásban. Ezt azt jelenti, hogy ha nem volt szerencséd, mert nem te voltál az az egy kiválasztott, aki adott körben megvehette a terméket, a betett összeg visszajár. Ezt utána szabadon beválthatod az appon belül több tucat remek alacsonyabb (pl. egy karton HELL energiaital vagy egy Parodontax fogkrémcsomag) vagy akár magasabb árkategóriás terméken (pl. Gorenje hűtőszekrény, Apple AirPods), csökkentve azok árát. Kockázata így senkinek sincs, hiszen csak az az egy személy veszíti el ténylegesen a pénzét, aki megveheti a luxusautót vagy nyaralást. Ő viszont így világszerte a legjobb áron jut hozzá ezek valamelyikéhez, akár 35.000 vagy 3500 Ft-ért.

Szóval, már csak az a kérdés, neked mennyit ér meg az újévi fogadalmad. 1000 dollárt? 100-at? Esetleg 10-et? Döntsd el, szállj be már most, és 2024-ben emeld teljesen új szintre a vásárlási eredményeidet! Az eszköz ehhez már ott van a zsebedben. Úgy hívják, SocialStore.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #2024 #Mercedes #BMW

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
1 Comment
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
tom harris puravive
tom harris puravive
25 napja

It was great seeing how much work you put into it. Even though the design is nice and the writing is stylish, you seem to be having trouble with it. I think you should really try sending the next article. I’ll definitely be back for more of the same if you protect this hike.