Egyenlő esélyek garantálva

Dec 29, 2022 | 0 comments

Beszállnál egy iPhone vagy egy Tesla közösségi vásárlásába, de attól félsz, úgyis elhappolják előled azok, akik több pénzt tesznek be? Nem kell, mert a SocialStore egyedi algoritmusa mindig garantálja az egyenlő esélyeket. Itt nem a legnagyobb licit visz mindent.

Ha növeled a betett pénzt, azzal ugyan az esélyeid is nőnek, ám egyáltalán nem biztos, hogy nem a 400 forintos minimummal beszálló vásárlót sorsolja ki a rendszer. Számos példát láthattunk már erre. Emlékszel még Az éhezők viadala sorsolási rendszerére? Volt, akinek a neve többször szerepelt az üveggömbben, Katniss Everdeené csak egyszer, mégis őt húzták ki. Itt is hasonló a logika.

Emellett óránként csak 400 Ft-tal növelhető az összeg, és a legtöbb terméknél maximum a célár 10%-át teheted csak be. A vastag pénztárca innentől nem jelent komoly előnyt, a Közösségi Áruház nem teszi lehetővé, hogy a vagyonosabbak a kispénzűek kárára jussanak hozzá olcsón a termékekhez. Ha nem téged sorsol a rendszer, a pénzt ráadásul visszakapod és 100%-ban levásárolhatod, szóval veszíteni így se, úgy se tudsz.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments