You are currently viewing Egy Xbox és egy PS5 ára is összegyűlt egy héten belül

Egy Xbox és egy PS5 ára is összegyűlt egy héten belül

Folytatódik az xboxosok és a PlayStation-rajongók párharca a SocialStore közösségi platformon, aminek eredményeként egyre többen szerezik meg kedvenc konzuljukat tetszőleges áron. Mivel közösségi vásárlásról van szó, ennek a versenynek nem csak az a tétje, melyik csapat dob össze több terméket, hanem az is, hol sikerül világszerte a legolcsóbban vásárolni.

Ebben a párharcban most az xboxosoknak sikerült előzniük, ott ugyanis a szerencsés vásárló, aki megvehette a konzolt, 31 dollárral, vagyis nagyjából 11.300 Ft-tal szállt be az 590 dolláros célár együttes összedobásába. Mint minden terméknél, itt is ugyanazok voltak a szabályok. A minimum beszálló összeg 1 dollár, ami óránként növelhető ugyanennyivel, maximum a célár 10%-áig. Azért nem lehet többet bedobni, mert minél jobban emeli valaki a saját rászánt összegét, annál jobban nőnek az esélyei kiválasztásra kerülni, ezzel a limittel viszont senki sem juthat aránytalanul nagy előnyhöz. Végül a rendszer véletlenszerűen választja ki azt az egy résztvevőt, aki vásárolhat, annyiért, amennyivel beszállt. Mindenki más csak a pénzének közösségi funkcióját veszíti el, és így jól ismert levásárolható kedvezményként válthatja be a teljes összeget.

Az xboxosok nyerték a vásárlási versenyt!

A PlayStation 5 esetében mondhatjuk, hogy volt némi előnye a vásárlóknak, hiszen azt a terméket nem más karolta fel, mint a népszerű influenszer, Rekál, aki saját vásárlói csapatot hozott létre a platformon, és a PS5-öt tűzte ki elsődleges célnak. Azóta már több ilyen terméket is összedobott a csapatával, és amikor csak tehette, személyesen adta azt át új tulajdonosának. A legutóbbi összedobásnál a sikeres vásárló a lehető legbiztosabbra akart menni valószínűleg, mert a betett összege elérte a kitűzött célár 10%-át, vagyis 99 dollárt (nagyjából 36.000 Ft). Stratégiailag ez talán jó döntés volt a részéről, ám az PS5-Xbox csatában második lett, hiszen több mint háromszor annyit költött a konzolra, mint az Xbox vásárlója.

Persze még így is sikerült világrekordot felállítania, hiszen egy teljesen új, eredeti PlayStation 5-öt, melynek egy hagyományos üzletben 185.000-200.000 Ft körül mozog az ára, ennyire olcsón valószínűleg nem vett aznap senki. Erre egyedül csak közösségi vásárlóként van lehetőség, hiszen itt mindenki maga döntheti el, mennyit szán a kinézett árucikkekre. Korábban volt olyan közösségi vásárló, aki 8.000 Ft-ért vehette meg a PS5-öt, a következőt vajon sikerülhet 3600-ért vagy még olcsóbban elvinnie valakinek?

Szállj be Te is a konzolok egyikébe vagy mindkettőbe, és állítsd fel Te a következő világrekorddal felérő vásárlási eredményt!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #PlayStation5 #Xbox

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
12 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Zodiac
Zodiac
24 napja

Hasítunk. 😀

Rue
Rue
24 napja

Szép, így tovább. 🙂

Frank
Frank
24 napja

Amúgy igen, az Xboxból dobhatnánk össze többet is, mostanság a PS5 jobban pörög. 🙂

Cagliostro
Cagliostro
Reply to  Frank
24 napja

Ja hát igen, mióta Rekál elkezdte nyomatni, kicsit több gyűlt össze PS5-ből mint azelőtt. 😀

Frank
Frank
Reply to  Cagliostro
24 napja

Igen, az nem kicsit tolta meg. 😀

Bp23
Bp23
24 napja

Szép volt gratulálok 🙂

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
24 napja

Azért az nem rossz, hogy a 36.000 Ft ebben az esetben a “legrosszabb” ár, amiért itt megvehető. 😀

Pixie
Pixie
Reply to  Mr. Nice Guy
24 napja

Amúgy igen. 😀

Kingsman
Kingsman
24 napja

Így kell ezt. 😀

Dante
Dante
24 napja

Egy csomó más cucc is összejött most, LG mosógép, CK parfümök. Tök jó!

Wrestler
Wrestler
24 napja

A Series X-et is dobjuk akkor össze. 🙂

Rex
Rex
Reply to  Wrestler
24 napja

Én benne, meg is osztogatom naponta, szal rajtam nem múlik. 😛