Egy pénzforma mind felett

Jan 17, 2023 | 11 comments

Mennyit tudsz a hűségpontokról? Ha rendszeresen vásárolsz, bizonyára te is találkoztál már velük. Az elv egyszerű: bizonyos összeg elköltése után bónusz pontokat kapsz, amelyeket később beválthatsz egy újabb vásárlás során. A pontok értéke üzletenként eltérő, van ahol 1 pont 1 Ft-ot ér, máshol 5 vagy 10 pont érhet ugyanennyit. Általánosságban elmondható az is, hogy ezeket megadott határidőn belül használhatod fel, máskülönben elvesznek.

Hűségpontok újragondolva

A Közösségi Áruházban, avagy SocialStore-ban a hűségpontok helyét az úgynevezett indollár, avagy közösségi kredit veszi át. Miben más ez? Számos dologban. A SocialStore nem egy webáruház, hanem egy olyan innovatív közösségi platform, ahol a vásárlók és eladók együtt gyűlnek össze. Olyan márkák és üzletek kínálják itt termékeiket, mint például az Apple, a Samsung, a Calvin Klein vagy a Tesla. Bizonyos árucikkek egyénileg vehetők meg, erre van a Store oldal. A másik, Social nevű részen ugyanakkor közösségi vásárlás zajlik: itt a drága luxuscikkek árát közösségi finanszírozáshoz hasonló módon, együtt dobják össze a felhasználók, minimum 1 dolláros beugrókkal.

Ha a Store-ban veszel meg valamit, példának okáért egy Xiaomi Bluetooth hangszórót, az 15 dollárért már a tiéd lehet. Igen ám, de amiért tőlük vásároltál, köszönetképp a Xiaomi 2 dollárt visszaad neked, méghozzá közösségi kredit, avagy indollár formájában. Eddig hasonló a folyamat, mint a hűségpont-rendszeré, igaz? Most jön a csavar: ezt a pénzt nem simán levásárolni tudod, hanem a Social oldalon használhatod fel bármelyik futó közösségi vásárlásban beugróként. Nem csupán a Xiaomi termékeiből válogathatsz, hanem szinte bármilyen luxuscikk megvételébe beszállhatsz: például egy Apple iPhone 14 Pro Max, egy Xbox konzol vagy egy BMW Coupé is a tiéd lehet. Hála a közösségi funkciónak, az indollár értéke teljesen relatív. Minimum 1 dollárt ér, de a szerencsétől és a közösségi aktivitástól függően többszázezres vagy többmilliós tételt is szerezhet neked. 

Minden indollár újabb lehetőség a lottó ötösre

Arra nincs garancia, hogy tényleg te vásárolhatod meg azt a terméket, aminek a finanszírozásába beszálltál. Minden közösségi vásárlási körben csak egy szerencsés van, aki megveheti azt, őt egyszerű sorsolással választja ki a rendszer. Az viszont garantált, hogy ő lesz az egyetlen, aki ténylegesen elveszíti a betett pénzt, hiszen azzal fizet érte. Pontosan annyit, amennyit bedobott a közösbe. A többiek? Ők hiánytalanul visszakapják az összeget, és azt a Store-ban vásárolhatják le több tucat partnerüzlet és márka remek áras termékein. Így például az említett Xiamomi hangszóróért 15 dollár helyett már csak 13-at kellene fizetned, ha még egyet bezsebelnél belőle.

Az indollár-egyenlegedet természetesen te magad is bármikor feltöltheted, ugyanakkor érdemes a Store-oldali vásárlások alkalmával is gyűjteni a közösségi kreditet. Ebben az esetben ugyanis az eladó világmárkák adják azt ajándékba, lényegében lehetőséget kínálva rá, hogy ingyen szerezd meg álmaid luxustermékét. Egyszerűen mondva: ha szerencséd van, új iPhone-odra vagy kocsidra a Xiaomi hívott meg. Nem túlzás tehát azt állítani, hogy minden indollár egy újabb lehetőség a lottó ötösre!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Xiaomi #Apple #Samsung #Tesla #BMW

5 2 votes
Cikk értékelése
guest
11 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Balu
Balu
15 days ago

Úgy tudom elképzelni mint egy zsetont, amit ha kiváltok tudom használni a kocsit

99luftballons
99luftballons
15 days ago

Tehát ha jól értem, ez az indollár igazából mindig egy dollárnak felel meg. Úgy értem, ha mozog akár a forint-dollár, euró-dollár, akkor is mindig egy dollár, nem lesz 1,5 vagy ilyenek?

Fehér Péter
Fehér Péter
14 days ago
Reply to  99luftballons

Így van, tapasztalatból mondom 👍

arpi.janosi
arpi.janosi
15 days ago

Topupnal mindig dilemmazok h egybe tegyem az egeszet vagy nehanyba, vagy mindenbe egyet aztan lesz ami lesz😂

Roli
Roli
14 days ago
Reply to  arpi.janosi

Mindenben benne kell lennie 1-el, esélyt adni neki. Plusz, ha van kitűzött céltermék abban amennyit megér, ez kifizetődő taktika 😉

20th Doctor
20th Doctor
15 days ago

Ilyenkor a kedvezmenyt a gyarto vagy a kereskedo adja? Csak erdeklodok, ameddig penzt kapok mindegy ki adja 😀

CENTRAL
CENTRAL
14 days ago
Reply to  20th Doctor

Is is, vagy a kettő ugyanaz. Főszabály szerint az, aki az eladó terméket a platformon listázta és értékesíti. 🤗💚

LivingNPC
LivingNPC
15 days ago

Sziasztok, én még új vagyok ebben, itt ezek szerint nincs időkorlát a felhasználáshoz? És ha az egyiknél nem én kapom és ilyen kedvezmény lesz, ott sincs?

Vidlicsek
Vidlicsek
14 days ago
Reply to  LivingNPC

Hali, nincs semmilyen korlát sem az Indollarra amit a közösségi vásárlásban használhatsz, sem a kedvezményre amivé az indollar alakul ha összejött az ár de nem te voltál a szerencsés 👍

Lexi
Lexi
14 days ago

És ha elegendő gyűlik össze, akkor azt be lehet váltani egészben is, vagy mindig csak kisebb összegeket?

Roli
Roli
14 days ago
Reply to  Lexi

Az attól függ, melyik kategóriában nézed. Vannak 100%-ban kedvezmenybol vehető termékek is, és ott vannak azok a termékek a kredit listazasban amik megvásárlásával vagy ajándék kredit jár vagy a kínált kedvezmény értéket bevaltod rajta, így olcsóbban veszed.