Egy Galaxy S23 99%-kal olcsóbban jó ajánlat?

Feb 15, 2023 | 4 comments

Végre a SocialStore-ban is elérhetővé vált a Samsung Galaxy S23 Ultra, azaz már ezt a készüléket is lehetőséged van hazavinni akár 370 Ft-ért! A csúcstechnológiás, 8K kamerával, intelligens Snapdragon 8 Gen 2 processzorral és 5G támogatással ellátott telefon ára más üzletekben 6-700.000 Ft körül mozog jelenleg, 12-20.000 Ft közötti havi részletfizetési lehetőséggel.

Szerencsére azonban ennek töredékéért is a Tiéd lehet, hiszen a Samsung is azon platform-partnerek táborát erősíti, amelyek közösségi vásárlásra kínálják bizonyos termékeiket, köztük az S23 Ultrát. Így tehát a szabály szerinti minimum 1 dollárral (körülbelül 370 Ft) már bárki beszállhat, és ennyiért lehetősége is van elvinni a készüléket. Óránként ugyanennyivel növelhető a betett pénz, egészen a SocialStore-ban meghatározott 2990 dolláros célár 10%-áig, azaz 299 dollárig (körülbelül 110.000 Ft).

Ha neked ennyit is megér, és ismersz 9 olyan havert, aki szintén rászánná ugyanezt az összeget, akkor már együtt össze is dobtátok az árat, és egyikőtök garantáltan elviszi. Ha hozzád hasonlóan ők is mind megosztják a terméket a Termékmegosztás funkcióval közösségi oldalaikon, és további ismerősöket hívnak be, akkor még olcsóbban a Tiéd lehet. 50 érdeklődő esetén mindenkinek elég csak 22.000 Ft-ot bedobnia, 100 felhasználó esetén 11.000-et, 200 közösségi vásárlóval pedig 5.000 Ft-os beugrókkal is hamar összegyűlik az ár. De ha Te maradnál a 370-es indulónál, annyiért is viheted, viszont akkor még több emberre lesz szükséged. Toborozni a Space csevegőben is tudsz a több ezer közösségi vásárló közül.

9 baráttal már 90%-kal olcsóbban a Tiéd lehet.

Csak egyvalaki veszít, és ő lesz a legboldogabb!

Esetleg attól tartasz, hogy nem te leszel az az egy kiválasztott szerencsés, aki megveheti a terméket, és így elbukod a pénzedet? Nos, hadd emlékeztessünk rá, hogy a Közösségi Vásárlás nem így működik. Ez nem lottó, se nem szerencsejáték, hanem egy olyan innovatív közösségi platform, ahol a termékeket közösségi finanszírozással, együtt vesszük meg, akinek pedig nincs szerencséje, annak a Samsung jóváírja a teljes betett összeget úgynevezett közösségi kedvezmény formájában, amit 100%-ban levásárolhatsz. Egyszerűen mondva, vesztes nincs. Jobban mondva van, méghozzá az az egy, akit a rendszer kisorsol, és megvásárolhatja az S23 Ultrát az általa betett összegért cserébe. Szóval ő az egyetlen, aki elveszíti a pénzét, cserébe élete legjobb üzletét köti meg, hiszen 90, vagy akár 99%-kal olcsóbban szerzi meg az eszközt.

Ha pedig úgy érzed, hogy a Samsung Galaxy S23 Ultra neked még 370 forintot sem ér meg, talán érdemes megnézned az alábbi rövidfilmet, melyet a legendás rendező, Ridley Scott (Gladiátor, Szárnyas fejvadász) forgatott vele nemrég.  

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Samsung #Galaxy #S23 #RidleyScott

5 1 vote
Cikk értékelése
guest
4 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
apple_guy
apple_guy
1 month ago

Kell a fenének az android. 😀

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago
Reply to  apple_guy

😅😅

Rue
Rue
1 month ago

Komoly, hogy ezt egy okostelóval vették fel.

JB89
JB89
1 month ago

Ez gyors volt, egy hete se jött ki szerintem.