You are currently viewing Ebben lesz más az Apple Watch Series 9

Ebben lesz más az Apple Watch Series 9

Az Apple-rajongók már mind izgatottan várják a 9-es szériás Apple Watch érkezését, ám ha igazak a pletykák (márpedig egyre inkább beigazolódni látszanak), sajnos nem sok újdonságra lehet számítani. Több jelentés is azt erősítette meg, miszerint az új okosóra nem sokban fog különbözni az S8-tól, leginkább csak a teljesítménye fog javulni. Az eszköz külseje, kijelzője, gombjai és szenzorai úgy tűnik, teljesen meg fognak egyezni a korábban látottakkal. Teljesítmény szempontjából viszont valóban jelentős előrelépés várható. A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman számolt be még korábban arról, hogy az S9 chip az A15 Bionic chipre épül majd, ami nemcsak a teljesítményt, de a hatékonyságot is javítja. Gyorsabb lesz például az alkalmazások indítási sebessége, továbbá az akkumulátor élettartama is jobb lesz. Az eszköz külsejét tekintve annyi újdonság azért van, hogy mind a sima Apple Watch Series 9, mind az Ultra új színváltozatban is elérhető lesz, előbbi rózsaszín, utóbbi pedig fekete verzióban.

Pontos megjelenési dátum még nincs az Apple Watch S9-hez, de valószínűleg a nyár végén, kora ősszel várható az ezzel kapcsolatos bejelentés. Tekintve, hogy az Apple Watch S8 a közösségi vásárlók körében is elég népszerű volt, nem kérdés, hogy az új verzió is elérhető lesz a számukra. Legutóbb például 15 dollárért, azaz nagyjából 5.250 Ft-ért vitte haza egy szerencsés az okosórát, amire az Árukereső szerint egyébként jelenleg 153.290 Ft a legjobb ajánlat.

Megosztás vagy felesleges költekezés? Te dönts!

Bizonyára többen csalódottak lesznek, amiért az S9 széria összességében nem sok újdonságot hoz. Emiatt sokakban felmerülhet a kérdés, egyáltalán van-e értelme beszerezni az új okosórát, főleg, mivel annak ára még az S8-énál is magasabb lehet. A Közösségi Áruház szerencsére gyorsan megoldja ezt a dilemmát, hiszen itt, mint az a fentebb említett példából is látható, elég 5000 Ft-ot vagy akár még kevesebbet elkölteni az új modellre. Így mindenki jól jár, hiszen Te maradsz a pénzednél, de lesz egy S9-ed is, ami egyébként jelen körülmények között nem biztos, hogy megér 200.000 Ft-ot. Az árát szokás szerint együtt dobjuk össze, közösségi finanszírozási alapon. Végül egy szerencsés kiválasztott megveheti a terméket, mindenki más pedig levásárolhatja a betett pénzét. Vesztes tehát nincs, mindenki jól jár.

Ha pedig addig sem szeretnél tétlenül ülni, érdemes beszállnod az Apple Watch Series 8 árának összedobásába, mely jelenleg 12%-on áll, és további 24 nap maradt fedezni a maradékot. Egy kis szerencsével akár már a szabály szerinti minimum $1-os induló beugróval, azaz nagyjából 350 Ft-ért is elviheted. Mindössze annyi a dolgod, hogy beszállsz, és aktívan megosztod a terméket saját social oldalaidon, hogy minél több barátod láthassa és csatlakozhasson be. Minden megosztással növeled az esélyét annak, hogy időben összegyűljön az ár, és Te lehess a szerencsés egy, aki megveheti az órát.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Apple #AppleWatch #S9

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments