EGYEDÜL DRÁGA?
EGYÜTT ÖSSZEDOBJUK!

Ismerd meg a vásárlás legmagasabb szintjét egy új közösségi platformon! Dobjuk össze együtt drága termékek árát! Így lehet a Tiéd például az új Apple iPhone 15 Pro Max is. Szállj be annyival, amennyit neked megér, döntsd el a vételárat szabadon!

Szakadj ki a megszokottból, próbáld ki a kedvezmény alapú közösségi finanszírozás erejét az online vásárlásban! Ez a SocialStore.

NE MARADJON ÁLOM EZ A TERMÉK SE!

Te mondd meg az árát!

Szállj be a többiekkel a közös vásárlások bármelyikébe, például a legújabb iPhone-éba! Döntsd el, neked mennyit ér, mert amint összegyűlik az ára, egy szerencsés megveheti. A részvetelhez tölts fel Közösségi Kedvezményt a profilod egyenlegére!

Extraként is kaphatod a részvételt!

Vásárolhatsz hagyományos módon is a Store oldalról, elérhető árakon. Ilyenkor a platformon értékesítő partnerek akciós kedvezmény helyett Közösségi Kedvezményt adnak a termék mellé. Nem muszáj feltöltened, szállj be a Kreditként kapott összeggel a közös vásárlásba!

Nem volt vele szerencséd? Levásárolhatod.

Nincs gond, ha nem Te voltál a szerencsés, aki tetszőleges áron vehette meg az iPhone-t. A részvételt biztosító Közösségi Kedvezmény csupán közösségi funkcióját veszíti el. Ez bármely márka termékén levásárolható, akár a 3. generációs Apple Airpods fülhallgatón is.

HASZNOS INFÓ!

A sikeres közösségi vásárláshoz csupán egyetlen dolog kell: minél nagyobb aktív közösség a platformon. Szállj be a vásárlási versenybe, és hozd a barátaidat is!

Töltsd le az appot, regisztrálj és fedezd fel a titkot: ezzel az egyszerű művelettel akár holnap Tiéd lehet az iPhone-ok egyike.

EGYÜTT SOKKAL OLCSÓBB!

Zoli

3000 Ft-ért vásárolt PlayStation 5 konzolt, Rekál segítségével.

Dani

500.000 Ft értékben vásárolt, 90.000 Ft elköltésével!

Barnabás

Új iPhone okostelefonját Zsozéatya adta át személyesen.

Legyél Te a következő, aki a legjobb áron viheti haza a iPhone-t!

További részletek az ingyenes mobil appban. Az Allyos – SocialStore alkalmazás iOS és Android platformokon elérhető.

Töltsd le most!