Döntsd el, mire hívjon meg a Muziker!

Jan 11, 2023 | 2 comments

Nap, mint nap újabb nagynevű üzletek és márkák csatlakoznak a legújabb közösségi platformhoz, a SocialStore-hoz. Az ajándékutalványok szerelmesei örülhetnek, mert most a Muzikeren a sor, melynek 160 dollár értékű giftcardja a Store-ban 159-ért is elvihető, ha maradt közösségi kedvezményed. Ennél jobb árat garantáltan nem találsz hozzá országszerte.

Ha nincs kedvezményed, vagy nem szeretnéd felhasználni, akkor a Muziker 380 forint értékű ajándék közösségi kreditet, más néven indollárt adományoz neked, amelyből lehetőséged lesz beszállni bármelyik futó közösségi vásárlásba. Olyan ez, mint a hűségpont, azzal a különbséggel, hogy ebből többszázezres vagy akár többmilliós terméket is szerezhetsz, gyakorlatilag ingyen. Sőt, el sem tudod azt veszíteni, kivéve ha te vagy a „győztes”, azaz te veheted a terméket a neked tetsző áron.

Mit szólnál például egy Apple iPad Pro-hoz? Még 12 nap maradt összedobni az árát. Mi lesz, ha mégsem te kapod? Na, itt jön az igazi csavar: a betett összeg visszajár, azt a Muziker írja ismét jóvá neked, és így a következő ajándékkártyájukat egy dollárral olcsóbban is megveheted, de bármelyik más Store-terméken is levásárolhatod azt.

Mit szeretnél, mire hívjon még meg a Muziker? Írd meg kommentben, és közösségi vásárlásra fel!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Muziker #Apple #iPad

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
2 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Székely Zoltán
Székely Zoltán
4 months ago

Ha Muziker, akkor legyen egy jó ár-érték arányú, hétköznapi felhasználású és nem csúcskategóriás (akár vezeték nélküli) fül- vagy fejhallgató, hiszen ebből óriási a kínálatuk.

CENTRAL
CENTRAL
4 months ago

A SocialStore közösségi platformon Muziker egy ajándék kártyát kínál ami 160 dollár értékű és $1 ajándék közösségi kredit jár hozzá, amit bármely éppen listázott termék közösségi finanszírozásában szabadon lehet használni. Ott, a Social oldalon vezeték nélküli prémium fejhallgatók jelenleg több értékesítő partnertől pl Bose, ROG Strix vagy akár az Airpods2. Ha egyéb konkrét termék igény van, nyugodtan nevezd megkérünk, és úgy láthatják a platformon értékesítő partnerek is és tudják a terméket listázni. A Store oldalon kínált és említett Muziker utalvány árát pedig szintén szabadon lehet elkölteni bármire. 🤗👬👭👫🛍️