Döntsd el, mire hívjon meg a Douglas!

May 1, 2023 | 5 comments

Nap, mint nap újabb nagynevű üzletek és márkák csatlakoznak a legújabb közösségi platformhoz, a SocialStore-hoz. Az ajándékutalványok szerelmesei ismét örülhetnek, mert most a Douglason a sor, melynek 160 dollár értékű giftcardja a Store-ban 158-ért is elvihető, ha maradt közösségi kedvezményed. Ennél jobb árat garantáltan nem találsz hozzá országszerte.

Kedvezményes vásárlás vagy ajándék feltöltés?

Ha nincs kedvezményed, vagy nem szeretnéd felhasználni, akkor a Douglas 1 dollár (körülbelül 350 Ft) értékű ajándék közösségi kreditet, más néven indollárt adományoz neked, amelyből lehetőséged lesz a Social oldalon beszállni bármelyik futó közösségi vásárlásba. Olyan ez, mint a hűségpont, azzal a különbséggel, hogy ebből többszázezres vagy akár többmilliós terméket is szerezhetsz, gyakorlatilag ingyen. Sőt, el sem tudod azt veszíteni, kivéve ha te vagy a „győztes”, azaz te veheted a terméket a neked tetsző áron.

Kérd a teljes kollekciót ajándékba!

Bobbi Brown kollekció jöhet ajándékba?

Ha a Douglas ajándékkártyádat már levásároltad, de úgy érzed, nem sikerült beszerezned az összes kedvenc kozmetikumodat, vagy épp egy barátnődet, anyukádat is megajándékoznád valami hasonlóval, most nagyon jól járhatsz. A giftcard után kapott 350 Ft-os feltöltéseddel ugyanis rögtön beszállhatsz például a Bobbi Brown kozmetikai szett közösségi vásárlásába, mely 10 fantasztikus terméket is tartalmaz. Az árát közösen dobjuk össze. Egy szerencsés végül elviszi, akit a rendszer kisorsol. Mi lesz, ha mégsem te kapod? Na, itt jön az igazi csavar: a betett összeg levásárolható kedvezményként visszajár, azt a Douglas és még több száz másik platform-partner írja ismét jóvá neked. Így a következő ajándékkártyájukat egy dollárral olcsóbban is megveheted, de bármelyik más Store-terméken is beválthatod azt.

Mit szeretnél, mire hívjon még meg az Douglas? Írd meg kommentben, és közösségi vásárlásra fel!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Douglas #BobbiBrown

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
5 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rue
Rue
1 month ago

Imádom!

Roxanne
Roxanne
1 month ago

Ez a szett elég jó!

Lexi
Lexi
1 month ago

Jók ezek a giftcardok.

Lana Lang
Lana Lang
1 month ago

Jó cuccaik vannak.

Harley Quinn
Harley Quinn
1 month ago

A Bobbi Brown szettben benne lennék. 🙂