Don’t let the Joy-days end!

Nov 11, 2022 | 0 comments

It is one the best times for shoppers. The Joy-days arrived! The magazine offers more than 400 special coupons for various shops, including Budmil, Columbia, MediaMarkt and more. Costumers have the chance to purchase their favourite items 20-50% cheaper for 4 days. The idea behind this special occasion is to provide the best possible price that cannot be reached elsewhere. But is it really true?

Of course not. Those who know what SocialStore is, also know that they can purchase the same items way cheaper, as they are the ones who decide on the price. Items like the Swarovski Angelic set, the Guess Stephi, the CH Good Girl parfume or a whole Notino bundle are all available on the Social side among many other products.

Start bidding on them and don’t be satisfied with 20-30% discounts when you have the chance to reach 90% here. And hey, look, the Samsung Washing Machine is almost collected! Don’t miss out on that!

You were not the lucky one selected? No problem. Go to the Store side and check out the amazing products like the YSL Black Opium. Purchase anything here and use your collected discounts to get it cheaper! Or earn some extra discounts and use them as bids on the Social side!

Don’t waste any more time with coupons in crowded stores!

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

 

Végre itt a vásárlók egyik kedvenc időszaka. Elkezdődtek a Joy-napok! A magazin több mint 400 különleges kupont kínál különböző üzletekbe. Olyanokba, mint például a Budmil, a Columbia, a MediaMarkt és még sok másikba. A vásárlóknak lehetőségük van négy napon át 20-50%-kal olcsóbban megvenni kedvenc termékeiket. A különleges esemény mögötti alapötlet, hogy a lehető legjobb árakat kínálják a fogyasztóknak, amelyek máshol nem érhetők el. De valóban ez a helyzet?

Persze, hogy nem. Azok, akik ismerik a Közösségi Áruházat, jól tudják, hogy ugyanezeket a termékeket jóval olcsóbban is beszerezhetik, hiszen itt ők maguk dönthetnek az árról. A Swarovski Angelic set, a Guess Stephi táska, a CH Good Girl parfüm vagy egy teljes Notino-csomag mind elérhető a Social oldalon, megannyi más árucikk mellett.

Kezdj el inelni rájuk, és ne érd be 20-50%-os kedvezményekkel, amikor lehetőséged van akár 90%-kal olcsóbban is vásárolni. És nézd, a Samsung mosógép ára már majdnem teljesen összegyűlt! Ne maradj le róla!

Nem te voltál a szerencsés kiválasztott? Semmi gond. Nézz körül a Store oldalon, ahol további kiváló termékeket találsz, mint amilyen az YSL Black Opium. Vásárolj meg bármit és használd fel meglévő kedvezményeidet, hogy olcsóbban juthass hozzá. Avagy szerezz extra kedvezményeket és dobd be őket a Social oldalon!

Ne vesztegess több időt kuponokkal, tömött áruházakban!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments