Deal of the week: YSL Black Opium 50ml

Oct 31, 2022 | 0 comments

The sensuality and femininity of Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum is downright enchanting.

As a distinctive oriental fragrance, it is best suited to the winter months for energetic, confident women. The perfect choice for evening wear and festive occasions

YSL Black Opium is available in the Store for $64. However, if you have collected discounts from the Social side, you can use them up to $8 to get it cheaper. That means you can take it home for $56 with no extra shipping cost. If you don’t have any collected discounts or you don’t want to give them away, you will earn $8 extra discounts, that can be used as bid on the Social side. Here you can buy not just the Black Opium but a beautiful Swarovski Angelic set or a Michael Kors Camille watch to top off the evening, and what’s the best, you decide on the price. It’s now all on YSL.

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

 

Az Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum érzékisége és nőiessége egyenesen elbűvölő.

Mint jellegzetes keleties illat, a téli hónapokban a legmegfelelőbb az energikus, magabiztos nőknek. Tökéletes választás esti viselethez és ünnepi alkalmakra.

Az YSL Black Opium 64 dollárért kapható az áruházban. Ha azonban a Social oldalon gyűjtöttél kedvezményeket, akkor akár 8 dollárral olcsóbban is megszerezheted. Ez azt jelenti, hogy 56 dollárért viheted haza, plusz szállítási költség nélkül. Ha nincsenek összegyűjtött kedvezményeid, vagy nem akarod elhasználni őket, akkor 8 $ extra kedvezményt kapsz, amit a Social oldalon licitként felhasználhatsz. Itt nem csak a Black Opiumot, hanem egy gyönyörű Swarovski Angelic szettet vagy egy Michael Kors Camille órát is vásárolhatsz az este megkoronázásaként, és ami a legjobb, az árat Te döntöd el. Most mindezt az YSL állja.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

4 1 vote
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments