You are currently viewing Deadpool & Rozsomák – szerezd meg a jegyedet!

Deadpool & Rozsomák – szerezd meg a jegyedet!

Július 25-én berobban a hazai mozikba is az év egyik, sőt, talán a legjobban várt filmje, a Deadpool & Rozsomák, vagyis a Marvel-univerzum legújabb produkciója. Hogy mire ez a nagy felhajtás körülötte? Nos, mondjuk úgy, olyasmire készíthetjük magunkat, amire a rajongók immár 20 éve várnak, azaz, hogy az X-Men népszerű szuperhőse, Rozsomák végre bekerüljön a tágabb Marvel-univerzum panteonjába a filmvásznon is, méghozzá az őt már kilenc filmben zseniálisan életre keltő Hugh Jackman alakításában. Emellett a karakter végre megkapja jól ismert, képregényhű sárga jelmezét, és ebben eshet neki Deadpoolnak, aki szintén most vetheti meg először a lábát a Disney-féle MCU-ban. Mindezek fényében talán nem túlzás azt mondani, hogy ez bizony az év legnagyobb filmes eseménye lesz, utoljára talán a Pókember: Nincs hazautat várták ennyire türelmetlenül a Marvel-fanok.

Ryan Reynolds hat, Hugh Jackman pedig hét évvel ezelőtt öltötte utoljára magára a jelmezét, utóbbi már egyenesen el is búcsúzott ikonikus szerepétől a 2017-es Loganben, ezt a lehetőséget viszont ő sem tudta kihagyni. A két karakter rögös utat járt be, ugyanezen színészek alakításában egyszer már összecsaptak egymással a 2009-es X-Men kezdetek: Farkasban, ami viszont sajnos az egyik legrosszabb emlékű szuperhősfilm lett. Hibáiból a két sztár azóta is rendszeresen űz gúnyt a filmvászon és azon kívül is. Az azóta eltelt időben nem kaptak lehetőséget rá, hogy kijavítsák a fiaskót, ennek az ideje is most jött hát el végre.

Ezt a filmes eseményt Te sem akarod kihagyni!

Manapság az elképesztő streaming-dömpingben sokszor érezhetjük úgy, hogy bizonyos filmeket nincs értelme moziban megnézni, hiszen hamarosan úgyis elérhetők lesznek valamelyik platformon, és amúgy is benne van a pakliban, hogy csalódnunk kell. A növekvő jegyárak mellett ez különösen aktuális kérdés. Vannak azonban olyan produkciók, amiknél biztosak lehetünk abban, hogy ha kihagyjuk őket a nagyvásznon, az komoly veszteség lesz a számunkra. Megnézhetjük ugyan később is, a legszuperebb okostévén, a legjobb hangtechnikával otthon, az élmény nem lesz ugyanaz. A két ikonikus mutáns szuperhős egymásnak feszülése határozottan a nagyvászonért kiáltó esemény! Ha mégis bizonytalan vagy, vagy esetleg simán csak eleged van abból, hogy egész vagyonokat kell elköltened egy sima páros mozizás alkalmával, akkor viszont kiváló megoldás számodra is a közösségi vásárlás, ahol nagy szerencsédre nemhogy elérhető a Cinema City páros belépő, de az egyik legnépszerűbb termék az alacsonyabb árú cuccok között, melyet akár 370 Ft-ért is megvehetsz így.

Szerezd meg különleges kedvezménnyel vagy tetszőleges áron!

A páros Cinema City belépő a STORE és a SOCIAL oldalakon egyaránt megszerezhető mellesleg. A Store-ban mindenki egyénileg vásárolhat, így itt 17 dollárért lehet a Tiéd, ebből viszont 1 dollárt visszakapsz ajándék közösségi kreditként. Mire jó ez? Gondolj rá úgy, mint hűségpontra, amiből többszázezres vagy akár többmilliós értékű terméket is szerezhetsz magadnak a SOCIAL oldalon. Itt ezt használhatod beugróként, ami minden termék esetén minimum $1. Óránként ezt aztán tudod bővíteni ugyanennyivel.

Beszállhatsz így például egy Sony PlayStation 5, egy ASUS Vivobook 15, egy pihentető hétvégébe a Mesés Shiraz Hotelben, sőt, a második Cinema City belépő megvételébe is. Végül, ha a célár összegyűlt, egy szerencsés kiválasztott megveheti bármelyiket az általa bedobott összegért cserébe. Mivel kizárólag funkciós közösségi kedvezménnyel lehet részt venni, a többieknél csak a betett összeg közösségi funkciója veszik el. A pénz így sima levásárolható kedvezménnyé válik a számukra, melyek beválthatnak a Store-ban. Így a következő Cinema City páros belépőd már csak 16 dollárba fog kerülni például.

Ne várd meg, hogy Rozsomák kieressze adamantium-karmait, szerezd meg a páros belépőt már most, hogy a premier hétvégéjén a legjobb helyen élvezhesd az év legnagyobb filmes összecsapását!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Deadpool&Rozsomák #CinemaCity