You are currently viewing Csapj le a 3 kilós Nutellára!

Csapj le a 3 kilós Nutellára!

Ugye te is élsz-halsz a Nutelláért? Valld csak be, hogy neked is ez a kedvenc édességed! Mit gondolsz, egy 3 kilós kiszereléssel mennyi idő alatt boldogulnál? Ha szeretnéd kideríteni, van egy remek hírünk: a STORE oldalon most piszok jó áron juthatsz hozzá, ráadásul őrülten jó közösségi kreditet zsebelhetsz be utána bónuszként. Hogy mit jelent ez pontosan? Máris mutatjuk!

Alapból a vödrös kiszerelésű Nutella bolti ára üzlettől függően 12-14 ezer Ft, plusz a szállítási költség, ami akár 2000 Ft is lehet. A SocialStore STORE oldalán, ahol egyénileg vásárolhatsz, ugyanakkor csak 13.650 az ára, és ehhez nem társul semmilyen kiszállítási díj. Ami azonban még ennél is fontosabb, hogy ebből az árból további 1750 Ft-ot visszakapsz úgynevezett közösségi kredit, avagy Indollar formájában. Ez lesz az ingyenes beugród a SocialStore másik oldalán, ahol már semmi sem vehető meg egyedül, csakis közösen.

Itt minden terméknél 350 Ft az induló beugró, de ez óránként ugyanennyivel növelhető, ezzel az esélyek is nőnek a kiválasztásra. Olyan ez, mint a crowdfunding: az árakat közösen dobjuk össze, sok kicsi sokra megy alapon, végül pedig egy szerencsés az általa bedobott összegért cserébe megveheti a terméket. Ha nem tudsz betelni a Nutellával, és neked a 3 kilós vödör is kevés, akkor akár ingyenesen is szerezhetsz még egy ugyanilyet, ez a cikk ugyanis a Social oldalon is megszerezhető. Ha beteszed mind az 1750 Ft-ot, amit ajándékba kaptál, és végül te leszel az az egy szerencsés, akit a rendszer kiválaszt és vásárolhat, akkor a második Nutella is ajándék volt.

Nem volt szerencséd? Kárpótold magad egy vödör Nutellával!

-90% az árból vagy 1750 Ft bónusz kredit? Te dönts!

Persze nem kell ilyen kicsiben gondolkoznod, hisz a SocialStore az a platform, ahol a lehető legjobban elengedheted a fantáziádat a vásárlást illetően. Itt bármilyen luxuscikk – legyen az egy Samsung S23, egy Gucci táska, egy PS5, egy Audi RS6 vagy épp egy hét nyaralás a Seychelle-szigeteken – ugyanezen logika mentén megszerezhető. Ezekhez persze több emberre van szükség, mint a vödör Nutellához, de az elv ugyanaz. Ugyanúgy a tiéd lehet bármelyik 3500 Ft-ért mondjuk, de akár ingyen is, ha a bónusz beugrókkal lesz szerencséd.

A nagy kérdés az, mi van akkor, ha nem volt szerencséd. A SocialStore kettős felépítésének hála ilyenkor sem jársz pórul, mert az utolsó centig visszakapod a betett pénzt, még az ajándékba kapott beugrókat is. A teljes összeg sima levásárolható kedvezménnyé válik a számodra, és azzal a STORE-ban tudod csökkenteni az árakat. Az újabb vödör Nutella díjából így például le tudod húzni az 1750 Ft-ot, és így már csak 11.900 Ft-ot fizetsz érte.

Szóval, te hogyan vennéd inkább a 3 kilós Nutellát? A Store-ban ajándék kreditekkel vagy a Social oldalon, 90%-kal olcsóbban? Próbáld ki ezt is, azt is, hisz veszíteni semmit sem tudsz.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Nutella

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
10 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Roxanne
Roxanne
5 hónapja

Na kösz. Ennyit a fogyókúráról. XD

Rue
Rue
Reply to  Roxanne
5 hónapja

XD

Gerike
Gerike
Reply to  Roxanne
5 hónapja

Ahhoz is vannak fent jó edzős pakkok. XD

Cagliostro
Cagliostro
5 hónapja

Ohh, király. 😀

Kingsman
Kingsman
5 hónapja

Na ez kell. 😀

JB89
JB89
5 hónapja

Jöhet! 😀

Pig Benis
Pig Benis
5 hónapja

Instant diabétesz 😂😂 nagyon jó az ára a storeban

Lexi
Lexi
5 hónapja

Azta. Nem is láttam még ekkora kiszerelést. 😀

Blake
Blake
5 hónapja

Úúúú, na ez most nagyon tetszik. 😀

Rex
Rex
5 hónapja

Na ez tényleg a legjobb vigaszdíj 😀