Ehhez csak Te kellesz és 9 barátod!

Az új közösségi platformon együtt dobhatjuk össze a termékek árát, így lehet a Tiéd az Asus új kézikonzolja a ROG Ally is! Az árat szabadon döntöd el, csak legyünk elegen.

Próbáld ki a SocialStore-t, a közösségi finanszírozás előnyét a mindennapi vásárlásaidban.

Drága? Egyedül igen! Együtt összedobjuk.

Van 9 barátod, akikkel szívesen vásárolsz együtt? Tízen már össze is dobhatjátok, és egyikőtök garantáltan 90%-kal olcsóbban veheti meg a konzolt.

Így működik a SocialStore!

Szállj be, hogy legyen esélyed!

Regisztrálj ingyenes profilt! Töltsd fel az egyenleged Közösségi Kedvezménnyel, és tetszés szerinti összeggel szállj be! A minimum részvételi összeg 400 Ft.

Nem volt szerencséd? Levásárolhatod!

Ha összejön az ASUS ára, egy szerencsés megkapja. Ha nem Te voltál ebben a körben az, a részvételi összeged elveszíti a közösségi funkcióját és levásárolható kedvezmény lesz belőle. Irány a Store oldal, ahol bármelyik terméken beválthatod, peldául a HELL 24 darabos új A.I. pakkján is.

SPOILER ALERT!

Miután csatlakoztál az új vásárlói közösséghez, megtudod azt is, hogyan támogatja a HELL a részvételed az ASUS vagy sok más termék árának összedobásában.

Plusz használd a Megosztás funkciót is, amivel szintén szerezhetsz bónusz Közösségi Kedvezményt. Ezzel szállj be az ASUS megvásárlásába!

Együtt sokkal olcsóbb!

Zoli

3000 Ft-ért vásárolt PlayStation 5 konzolt, Rekál segítségével.

Dani

500.000 Ft értékben vásárolt, 90.000 Ft elköltésével!

Ádám és Márkó

PS és Xbox konzolját Zsozéatya adta át személyesen.

Legyél Te a következő, aki a legjobb áron viheti haza a konzolt!

Az Allyos – SocialStore alkalmazás iOS és Android platformokon elérhető.

Töltsd le most!