You are currently viewing Canon Pixma nyomtató elképesztő kedvezménnyel

Canon Pixma nyomtató elképesztő kedvezménnyel

Ha neked is jól jönne végre otthonra egy kiváló minőségű és megbízható nyomtató, bizonyára örömmel olvasod, hogy a csúcskategóriás Canon Pixma többfunkciós készülék – mely a hat különálló tintából álló rendszerének köszönhetően dokumentumok és fényképek élénk színekkel történő nyomtatására is alkalmas – elérhető a Store-oldalon. Bizony, a Canon is egyike annak a több száz márkának, amelynek bizonyos termékei világszerte egyedülálló vásárlási lehetőséggel érhetők el a SocialStore-ban. Már 117.000 forintért viheted, de ha van gyűjtött közösségi kedvezményed, akkor csak 88.000-et kell fizetned érte. 

Akár van kedvezményed, akár nincs, Te mindenképp jól jársz. Ha ugyanis nem rendelkezel vele, vagy úgy döntesz, nem váltod be azt a terméken, akkor 29.500 Ft értékű ajándék közösségi kreditet, más néven Indollart kapsz ajándékba, amelyből lehetőséged lesz beszállni bármelyik futó közösségi vásárlásba. Olyan ez, mint a hűségpont, azzal a különbséggel, hogy ebből többszázezres vagy akár többmilliós terméket is szerezhetsz, gyakorlatilag ingyen. Az ilyen drága luxuscikkek árát a Social-oldalon a közösség egésze dobja össze, minimum 1 dolláros (körülbelül 360 Ft) beszálló összegekkel. A végén, ha összegyűlt a célár, egy szerencsés elviszi az együttesen finanszírozott árucikket az általa betett összegért cserébe, a többiek pedig levásárolható kedvezményként válthatják be a bedobott Indollarokat. 

Szeretnél egy ingyenes GoPro HERO 12-t? A nyomtató ára fedezheti.

Nézd csak, a GoPro HERO 12 Black árának már 60%-a össze is gyűlt. Szeretnéd, hogy a Canon meghívjon rá? Használd fel a nyomtató megvásárlásával kapott ingyenes krediteket, és szállj be! Ha szerencséd van, annyiért viheted is, és akkor a Canon lényegében adott neked egy csúcsminőségű kamerát ajándékba. Ha pedig nem volt szerencséd, a Store-oldalon levásárolhatod az ajándék feltöltést több száz prémium márka termékén. A második Canon Pixma nyomtató így a 331 dolláros átlagár helyett 248-ért lehet a Tiéd.

Gondoskodj róla, hogy minél gyorsabban összejöjjön a teljes ár, és egyikünk – remélhetőleg Te – elvihesse. Használd a Termékmegosztás opciót, és oszd meg a GoPro-t Facebookon, Viberen, ahol csak tudod, mutasd meg minél több barátodnak, ismerősödnek! Hidd el, mind hálásak lesznek neked ezért, hiszen egyedülálló vásárlási lehetőséget adtál a kezükbe. A Profilom menüben Meghívó kiküldésére is van lehetőséged. Regisztráció után tíz ilyen áll rendelkezésedre, és abban az esetben, ha meghívottad elfogadja ezt, majd feltölti egyenlegét, Te is és ő is szereztek 1-1 ajándék Indollart.

Mit szeretnél, mire hívjon még meg a Canon? Mondd el a Space-en, a közösségi vásárlók exkluzív csevegő felületén, vagy írd meg itt kommentben!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Canon #GoPro

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments