Canon EOS M50 Mark II 360 Ft-ért jöhet?

Mar 10, 2023 | 15 comments

Szeretsz fotózni? Szívesen fejlesztenéd magad benne? Akkor hagyd a telefont, és használj rendes gépet. A Canon EOS M50 Mark II-vel kiváló felvételeket készíthetsz, melyek bármelyik galériában megállják a helyüket. Miért nem veszel egyet? Az ár a gond? Túl drágának találod? Ha együtt összedobjuk, már 360 Ft-ért is megveheted, sőt, akár ingyen is a Tiéd lehet. Mutatjuk, hogyan.

A fényképezőgép célára 920 dollár, aminek 38%-a gyűlt már össze. Ha sikerül még úgy 570 felhasználót behúzni, akinek megéri a minimális 1 dolláros beugrót a termék, egyikünk viheti is. Ha 10-et is megér, akkor 57 új beszálló is elegendő, 20-szal már csak 29, és így tovább. Meddig mehetsz el? Maximum a célár 10%-áig, azaz 92 dollárig (körülbelül 33.000 Ft). Döntsd el Te, mennyit ér meg neked, ha szerencséd van, és te veheted, a rászánt összeg így is, úgy is töredéke lesz csak annak, amennyiért bárhol máshol megszerezhetnéd a gépet. Minél többet dobsz be, annál nagyobb eséllyel lehet a Tiéd, de az egyenlő esélyeket garantáló algoritmusnak hála 360 Ft-tal is simán bezsákolhatod. Nem hiszel nekünk? Nézz szét nyugodtan az Árukeresőn vagy bárhol, ennél olcsóbb megoldást biztosan nem találsz. Az idő ugyanakkor szorít, mert már csak 11 nap maradt arra, hogy összegyűljön a díj.

Beugródat kérd az InLine-tól

Szeretnéd stílusosan megmutatni barátaidnak a képeidet? Mit szólnál a fényképezőgép mellé egy InLine digitális képkerethez? Örömmel jelentjük, hogy már ez a márka is azon partnerek táborát erősíti, amelyek meghívnak téged a közösségi vásárlásokban való részvételre. Ha nincs még közösségi egyenleged (Indollár) vagy éppen nullán áll, mert sok más termékben aktívan részt veszel, akkor a hagyományos feltöltésen kívül ajándék kreditként is kaphatsz. Ha például a STORE oldalon veszed meg a képkeretet, azt remek áron, 105 dollárért szerezheted meg. De itt nem áll meg a dolog, ezzel az akciós vásárlással együtt jár az egyedi Közösségi Kredit is, vagyis 5 dollár ajándék feltöltés kerül át a közösségi egyenlegedre, és máris beszállhatsz így ingyen a Canon fényképezőbe. Ha szerencséd van, és te veheted meg, akkor az InLine vendége voltál a termékre.

Az InLine 5 dollárral segít!

Ha nincs szerencséd, a pénz visszajár

Felmerülhet a kérdés, hogy mi van akkor, ha összejön az eszköz célára, de nem te voltál a szerencsés egy, aki megvehette? Nos, a pénzt ilyenkor nem bukod el, annak csupán a közösségi funkciója veszik el. Az összeg 100%-át a STORE oldalon használhatod fel, ahol a legnagyobb világmárkák és üzletek listázzák legjobb termékeiket remek áron. Ha így veszed meg az InLine képkeretet, kedvezményeid beváltásával már csak 100 dollárt kell kifizetned érte. Mindeközben pedig a Canon EOS M50 Mark II ismét szabad prédává válik, a következő körben ismét a tiéd lehet!

Ha neked 360 Ft-ot sem ér meg a Canon fényképező, akkor üzend meg itt kommentben, mi legyen a következő hét célterméke. Toborozni addig is a sok ezer felhasználó közül a Space csevegőben tudsz, ahol éjjel-nappal megy a pörgés.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Canon #InLine

5 2 votes
Cikk értékelése
guest
15 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
15 days ago

Előbb az Xbox legyen meg, már nagyon közel vagyunk.

Lexi
Lexi
15 days ago
Reply to  Mr. Nice Guy

Jaja, ha itt megáll, az nagyon gáz lenne :/

JB89
JB89
15 days ago
Reply to  Mr. Nice Guy

Megosztottam már vagy hatszor, felrobbanok ha nem gyűlik össze.

Erős Pista
Erős Pista
15 days ago
Reply to  Mr. Nice Guy

Meglesz az, nyugi.

Bomber Jack
Bomber Jack
15 days ago
Reply to  Mr. Nice Guy

Most már csak összejön 🙂

Rebel Moon
Rebel Moon
15 days ago

Az InLine képkeret tényleg fasza.

Simon Says
Simon Says
15 days ago

Jöhet!

Cagliostro
Cagliostro
15 days ago

Beszálltam.

Rex
Rex
15 days ago

Én ezt most kihagyom.

Roxanne
Roxanne
15 days ago

Megosztva, benne.

Johnny Cage
Johnny Cage
15 days ago

Kíváncsi vagyok, összejön-e.

Milán
Milán
15 days ago

Inkább az iPhone-ba leszek benne 🙂

Kingsman
Kingsman
15 days ago
Reply to  Milán

Egyszerre több cuccban is benne lehetsz. 😀

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
15 days ago

1 dolcsit megér.

apple_guy
apple_guy
15 days ago

10-et is 😀