Calvin Klein táska a neked tetsző áron

Nov 15, 2022 | 0 comments

For English, please scroll down!

A minden ízében elegáns és stílusos Calvin Klein táska csak arra vár, hogy egy szerencsés közösségi vásárló hazavigye. Ha neked is fontos a minőség és a stílus, de nem szeretnél vagyonokat költeni, akkor most érdemes beszállnod!

A 210 dollár célárú terméket már több mint 50%-ban fedezték a felhasználók, és további három nap áll rendelkezésükre, hogy összedobják a maradékot. Ha még nem szálltál be, akkor itt az ideje bedobni az induló 1 dollárodat. Amennyiben nagyon szeretnéd megkaparintani a terméket, óránként ugyanennyivel növelheted a betett összeget. Akárhogy is, a fennmaradó időben maximum 72 dollárt, azaz körülbelül 28.800 Ft-ot szánhatsz a vásárlásra, ami még így is töredéke lenne a tényleges árnak.

Ha mégsem téged sorsol ki a rendszer, a pénzt hiánytalanul visszakapod kedvezményként!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

The every inch elegant and stylish Calvin Klein handbag is only waiting for a lucky social shopper to take it home. If you prefer quality and style but you don’t want to spend fortunes, you should get in as well!

More than 50% of the $210 target price is covered by users and they have 3 more days to add up the rest. If you’ve not joined yet, it is time to put your $1 in! If you really want to get the product, you can add another dollar in every hour. Anyway, in the remaining time, you can go up to a maximum $72, which is still only a fragment of the real price.

If you are not the lucky one selected, you get all the money back as discount!

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments