You are currently viewing Borzongással és remek családi szórakozással is vár a Cinema City

Borzongással és remek családi szórakozással is vár a Cinema City

Közeleg a Halloween, így nem meglepő módon a mozikban is bőven lesz választék borzongató kalandból az erősebb idegzetűeknek. Sőt, a legújabb Fűrész-filmet, a Fűrész X-et csakis nekik tudjuk ajánlani, hisz a produkció olyan durva lett, hogy az Magyarországon elnyerte a legmagasabb X korhatárbesorolást, ennélfogva pedig csak a késő esti órákban lehet vetíteni. A film már a héten elérhető lesz a mozikban. Szintén nem az ijedőseknek való Az ördögűző: A hívő sem, mely az eredeti klasszikushoz méltó folytatásnak ígérkezik.

Természetesen a családok sem maradnak hoppon, hisz a Mancs őrjárat: A szuperfilm és a Trollok: Együtt a banda szintén októberben kerül bemutatásra. Az intellektuálisabb élményekre vágyóknak Martin Scorsese várva várt új alkotását, az ismét Leonardo DiCaprioval és Robert De Niroval forgatott Megfojtott virágokat, illetve Johnny Depp kosztümös drámáját, a Jeanne du Barry – A szeretőt ajánljuk, míg a könnyed kikapcsolódásra és akcióra vágyóknak John Cena Dzsungelhajszája lehet érdekes.

Dönts te az árról, vagy kérj ajándék feltöltést!

A CinemaCity páros belépőt közösségi vásárlóként két módon is lehetőséged van megszerezni, és mindkettővel nagyon jól jársz. Hogy melyikkel jársz jobban, az csak rajtad múlik. A STORE oldalon 15 dollárért lehet a Tiéd, ebből viszont 1 dollárt a CinemaCity visszaad neked ajándék közösségi kreditként. Mire jó ez? Gondolj rá úgy, mint hűségpontra, amiből többszázezres vagy akár többmilliós értékű terméket is szerezhetsz magadnak a SOCIAL oldalon. Itt ezt használhatod beugróként, ami minden termék esetén minimum $1. Óránként ezt aztán tudod bővíteni ugyanennyivel. Beszállhatsz így például egy Apple iPhone 15 Pro Max, egy Xbox Series S vagy akár egy Xiaomi E-Scooter megvételébe. Ezeknek az árát itt közösen, közösségi finanszírozási alapon dobjuk össze, és végül egy szerencsés kiválasztott megveheti bármelyiket az általa bedobott összegért cserébe. Mivel kizárólag funkciós közösségi kedvezménnyel lehet ezekben részt venni, a többi résztvevőnél csak a betett összeg közösségi funkciója veszik el. A pénz így sima levásárolható kedvezménnyé válik a számukra, melyek beválthatnak a Store-ban. Így például a második CinemaCity páros belépőd már csak 14 dollárba fog kerülni.

A másik lehetőséged, hogy a páros belépőt a SOCIAL oldalon veszed meg a neked tetsző áron, ugyanis a termék itt is elérhető. A kitűzött célár $20, ezt nagyon gyorsan össze lehet dobni, ha célzottan rámegyünk: ha megosztod a terméket közösségi oldalaidon, minél több barátot, ismerőst hívsz be, és ha a Space belső csevegőben felhívod a többiek figyelmét arra, hogy ezt a tételt szeretnéd összedobni, és ehhez segítséget kérsz tőlük. Ilyen egyszerű.

Szóval, te melyik októberi premierre váltod be a jegyedet? Inkább a borzongást vagy a családi szórakozást választod? Írd meg kommentben!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #FűrészX #AzÖrdögűzőAhívő #MancsŐrjárat #TrollokEgyüttABanda #MegfojtottVirágok #Dzsungelhajsza #CinemaCity

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
15 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Gabrielle
Gabrielle
7 hónapja

Én a horrort nem szeretem, azon felül meg elég gyér a kínálat sajnos. :/

Kingsman
Kingsman
Reply to  Gabrielle
7 hónapja

A sztrájkok miatt sajnos. Eredetileg a Dűnét is októberben mutatták vna be, de így el kellett tolni.

Rue
Rue
Reply to  Kingsman
7 hónapja

Igen, sajnos. Én a Challengerst nagyon vártam, annak is ki kellett volna jönnie mostanság az eredeti terv szerint. :/

Simon Says
Simon Says
7 hónapja

Fűrész, jee 😛

Lexi
Lexi
Reply to  Simon Says
7 hónapja

Egy részt láttam, az is sok volt. Nincs az az isten h megnézzem, pláne moziban. 😀

apple_guy
apple_guy
7 hónapja

Scorsese filmje érdekel, a többi felejtős.

JB89
JB89
7 hónapja

Ki vitte a legutóbb?

Pixie
Pixie
Reply to  JB89
7 hónapja

Nem én, de már benne vagyok a köviben.

Frank
Frank
7 hónapja

Fűrész tuti nézős 😛

Bp23
Bp23
7 hónapja

Jöhet a Fűrész meg az Ördögűző is egymás után. 😀

Blake
Blake
7 hónapja

Megfojtott virágokat nagyon várom. Dobjuk is össze a kövi belépőt!

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
7 hónapja

Dobjuk össze a következt!

Johnny Cage
Johnny Cage
Reply to  Speedy Gonzales
7 hónapja

Azaz!

Wrestler
Wrestler
7 hónapja

Engem a Megfojtott virágok érdekel, be is szállok, hátha meglesz addig a jegyem.

Gerike
Gerike
Reply to  Wrestler
7 hónapja

Arra én is kíváncsi vagyok.