You are currently viewing Bombasztikus novemberi filmpremierek a Cinema City-ben

Bombasztikus novemberi filmpremierek a Cinema City-ben

A halloweeni horrordömping után végre néhány igazi látványbomba szuperprodukció is érkezik a hazai mozikba, miközben az intellektuálisabb élvezetek kedvelői és a borzongani vágyók sem maradnak pórul. Ráadásul a Taylor Swift-rajongók is készülhetnek egy nem mindennapi mozis élményre.

Egy héttel az amerikai premierjét követően kerül a Cinema City termeibe a legújabb horrorszenzáció, az Öt éjjel Freddy pizzázójában, mely folytatja a videojáték-adaptációk idei sikerszériáját. A film az USA-ban hatalmas sikert aratott, kíváncsian várjuk, nektek mi a véleményetek róla. Ha valaki még ennél is több rettegésre vágyna, a Halálos bújócskával duplázhat. Ugyancsak letarolta a mozikat a Taylor Swift The Eras Tour című koncertfilmje, amit a héten már a popkirálynő hazai rajongói is végigtombolhatnak a Cinema City-ben. A hónap további részében itt lesz A lápkirály lánya című, rendkívül izgalmasnak ígérkező thriller Daisy Ridley főszereplésével, Ridley Scott várva várt Napóleon-filmje Joaquin Phoenixszel és a Semmelweis Ignác életét feldolgozó Semmelweis a drámaibb produkciók kedvelőinek. Nagyszabású popcorn-filmnek érkezik a Marvelek és Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája, a kisgyermekes családok pedig a Kívánság, az Állati iramban és a Szárnyalj! közül választhatnak.

Vásárolj páros belépőt kedvezménnyel vagy kedvezményből!

CinemaCity páros belépőt közösségi vásárlóként két módon is lehetőséged van megszerezni, és mindkettővel nagyon jól jársz. Hogy melyikkel jársz jobban, az csak rajtad múlik. A STORE oldalon 15 dollárért lehet a Tiéd, ebből viszont 1 dollárt a CinemaCity visszaad neked ajándék közösségi kreditként. Mire jó ez? Gondolj rá úgy, mint hűségpontra, amiből többszázezres vagy akár többmilliós értékű terméket is szerezhetsz magadnak a SOCIAL oldalon. Itt ezt használhatod beugróként, ami minden termék esetén minimum $1. Óránként ezt aztán tudod bővíteni ugyanennyivel. Beszállhatsz így például egy Nintendo Switch Oled, egy LG Steam Washing Machine vagy egy ASUS ROG Strix GA15 megvételébe. Ezeknek az árát itt közösen, közösségi finanszírozási alapon dobjuk össze, és végül egy szerencsés kiválasztott megveheti bármelyiket az általa bedobott összegért cserébe. Mivel kizárólag funkciós közösségi kedvezménnyel lehet ezekben részt venni, a többi résztvevőnél csak a betett összeg közösségi funkciója veszik el. A pénz így sima levásárolható kedvezménnyé válik a számukra, melyet beválthatnak a Store-ban. Így például a második Cinema City páros belépőd már csak 14 dollárba fog kerülni.

A másik lehetőséged, hogy a páros belépőt a SOCIAL oldalon veszed meg a neked tetsző áron, ugyanis a termék itt is elérhető. A kitűzött célár $20, ezt nagyon gyorsan össze lehet dobni, ha célzottan rámegyünk: ha megosztod a terméket közösségi oldalaidon, minél több barátot, ismerőst hívsz be, és ha a Space belső csevegőben felhívod a többiek figyelmét arra, hogy ezt a tételt szeretnéd összedobni, és ehhez segítséget kérsz tőlük. Ilyen egyszerű.

Szóval, te melyik novemberi premierre váltod be a jegyedet? Írd meg kommentben!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #CinemaCity #AzÉhezőkViadala #Marvelek #TaylorSwiftTheErasTour #ÖtÉjjelFreddyPizzázójában #Napóleon

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
16 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Roxanne
Roxanne
6 hónapja

Éhezők viadala, jövünk! 😛

Bp23
Bp23
6 hónapja

A Marvelek lesz az első MCU film amit ki fogunk hagyni moziban. :/

Rue
Rue
Reply to  Bp23
6 hónapja

Tőlem kap egy esélyt, de sok reményt nem fűzök azért hozzá. 🙁

Lexi
Lexi
6 hónapja

Nem is tudtam h van új Éhezők viadala. :O

JB89
JB89
Reply to  Lexi
6 hónapja

Előzmény lesz. A trailer egész ígéretes.

Cagliostro
Cagliostro
6 hónapja

Talán pont pár napja gyűlt ki megint egy CC belépő.

Antal Virág
Antal Virág
Reply to  Cagliostro
6 hónapja

Igen, a Space-ben volt rá szervezkedés. 🙂

Blake
Blake
6 hónapja

Taylor Swift koncertfilm WTF 😀

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
6 hónapja

A Dűne 2 mikor jön már? 🙁

Nóri
Nóri
Reply to  Mr. Nice Guy
6 hónapja

Halasztották a sztrájk miatt. Már a múlt hónapban kellett volna amúgy kijönnie. 🙁

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
Reply to  Nóri
6 hónapja

Remek. 🙁

Kingsman
Kingsman
6 hónapja

Dobjunk akkor máris össze egy páros belépőt! 🙂

Lady M
Lady M
6 hónapja

Marvelek ❤️

Simon Says
Simon Says
6 hónapja

Mi pont most néztük a hétvégén az Öt éjjelt, jó volt. 🙂

Erős Pista
Erős Pista
6 hónapja

Közben a Pringles csomagba is gyertek még. 🙂

Boris
Boris
6 hónapja

Jó hónap lesz. 🙂