Select Page

Lassan de biztosan, történelmi ponthoz érünk!

Kedves Magyar felhasználóink! Kérünk Titeket, hogy örüljetek velünk együtt!

A hosszas magyarországi tesztelés és finomítás után, bevesszük Európát! Köszönjük a rengeteg visszajelzést, ami alapján tovább tudtuk fejleszteni az alkalmazást, nélkületek nem tartanánk itt, ahol vagyunk!

Április elsejétől megkezdjük a terjeszkedést és lehetőséget nyújtunk, hogy a környékbeli országok is élvezhessék az Allyos által nyújtott prémium szolgáltatást.

Tudjátok mi ebben a szuper? Sokkal hamarabb fogtok tudni vásárolni, akár 99%-os kedvezménnyel is, hiszen több ember gyorsan összedobja az álmai árát. Valamint még több terméket tudunk Nektek hozni, hiszen minél többen vagyunk, annál jobban pörög a közösségi vásárlás.

De ne bánkódjatok, ha nem beszélitek az angol nyelvet, az Instagramon és Facebookon továbbra is magyar nyelven fogunk Veletek kommunikálni, és minden változásról értesítünk benneteket! Ha szeretnétek belsős, naprakész infókat kapni, csatlakozzatok a Facebook csoportunkhoz melynek neve Allyos Hungary Csoport. Itt olvashattok a szerencsés vásárlókról, részletes tájékoztatást kaphattok, vagy osztozhattok mások örömében, sikerében.

Még egyszer köszönjük, hogy velünk vagytok és lesztek! A jelige továbbra is: Hajrá Allyos Közösség, dobjuk össze álmaink árát!