Black & Decker Akkumulátoros fűnyíró már elérhető

Apr 11, 2023 | 18 comments

Ti kértétek, most elhozzuk nektek: múlt heti, kerti tematikájú beszavazásunkon arra voltunk kíváncsiak, hogy inkább a Black & Decker CLM3820L2 Akkumulátoros fűnyírót vagy a Einhell GC-MM 52 I AS sövényvágót látnának-e szívesen a Social kínálatában. Nos, úgy tűnik, a többségnek a fűnyíráshoz kellene hatékony segítség, a Black & Decker terméke ugyanis fölényesen győzött. Habár sajnos a húsvéti hosszú hétvége időjárása miatt nem sok kertészkedésre nyílt lehetőség, még előttünk áll az egész nyár, addigra száz fűnyírót is megvehetünk közösen. Ígéretükhöz hűen már el is kezdhetitek összedobni az árát. 

Tíz ember kell csak hozzá!

Alapból minden résztvevő maximum a termék célárának 10%-ával szállhat be, vagyis az 570 dollár értékű fűnyíró esetén legfeljebb 57 dolcsit, azaz körülbelül 20.000 Ft-ot fizethetsz ki érte. Nézz szét nyugodtan az Árukeresőn vagy bárhol máshol, ennél jobb árat garantáltan nem fogsz találni hozzá. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy legalább tíz közösségi vásárló kell ahhoz, hogy összegyűljön a díj. Ez a minimum, de minél több vásárlót sikerül behúzni, annál nagyobb kedvezményre nyílik lehetőséged. Ha például 570 érdeklődő gyűlik össze, akkor mindenkinek elég csak 1 dollárral, vagyis nagyjából 350 Ft-tal beszállni, és akkor egyikünk biztosan el is viszi annyiért. Ha pedig növelnéd az esélyeidet, óránként újabb 1 dollárt dobhatsz be, de 57-nél többet nem. Végül a rendszer egy szerencsést sorsol ki, aki a betett pénzért cserébe megveheti a fűnyírót.

Arról, hogy minél gyorsabban összegyűljön az ár, te magad gondoskodhatsz, az alábbi módokon:

  • Oszd meg! – használd a Termékmegosztás lehetőséget az appban és oszd meg a fűnyírót Facebookon, Instán, Viberen, ahol csak csak tudod, menő dizájnnal. Barátaid és ismerőseid így egy pöccintéssel be tudnak szállni.
  • Hívj meg! – Ha van még Meghívód, akkor küldj belőle barátaidnak az appból. Ha újonnan regisztrálnak, az első feltöltésük után ingyenes beugrót kapnak, és ugyanez neked is jár utánuk.
  • Beszéld meg! – Használd a SocialStore exkluzív csevegő-felületét, a Space-t, ahol többek között társakat toborozhatsz magadnak a közösségi vásárláshoz.

Együtt garantáltan a legolcsóbb! 

Ha nincs szerencséd, a pénzt levásárolhatod

Mi van akkor, ha összegyűlt az ár, de nem te vagy a szerencsés? A betett összeg úgynevezett közösségi kedvezménnyé válik, és azt elköltheted a Store-oldalon listázott rengeteg jó áras terméken. A kerti témánál maradva például a Tristar elektromos grillsütőt a 36 dolláros átlagár helyett 33 dollárért is elviheted így. Ha pedig nem akarod beváltani rá a visszakapott beugródat, akkor a vásárlásod után 2 bónusz indollárt, azaz közösségi kreditet írnak jóvá neked, amivel megint beszállhatsz a közösségi vásárlásba, gyakorlatilag ingyen.

Ha neked 350 Ft-ot sem ér meg a Black & Decker fűnyíró, akkor írd meg kommentben, hogy milyen terméket dobnál össze legközelebb. Hamarosan újabb szavazást indítunk, lehetséges, hogy ott már a Te kedvencedre voksolhatsz.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore  #Black&Decker

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
18 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
1 month ago

Ezaz!

Rex
Rex
1 month ago

A másikat is feltehetnétek idővel. 🙂

Simon Says
Simon Says
1 month ago

Jó is lenne már kertészkedni kicsit.

Kingsman
Kingsman
1 month ago

Black and Decker cuccok jók!

Jocó
Jocó
1 month ago

Mindenki emlékeztet hogy nyírjam le a füvet… 😀

Lexi
Lexi
1 month ago

háát nem kerül a top5-be, de beszállok ebbe is.

JB89
JB89
1 month ago

Nincs füvem, nem kell. 😀

Harczos
Harczos
1 month ago
Reply to  JB89

Szerezzek?

Gerike
Gerike
1 month ago

350-ért ok, többet nem. 😀

Dante
Dante
1 month ago

Több kerti cucc jöhet!

Rebel Moon
Rebel Moon
1 month ago

Úgy látom megint kipörgött egy xbox :O

apple_guy
apple_guy
1 month ago
Reply to  Rebel Moon

múlt héten, igen.

Kuba
Kuba
1 month ago
Reply to  Rebel Moon

Jaja!

Erős Pista
Erős Pista
1 month ago

Does it come in black? XD

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
1 month ago

Na igen, nem csak okostelefonok meg konzolok vannak ám a világon! 🙂

Milán
Milán
1 month ago

Egy beszállást megér.

Cagliostro
Cagliostro
1 month ago
Reply to  Milán

Én bedobom inkább azt is a Switchbe 😀

Bomber Jack
Bomber Jack
1 month ago

Még meggondolom. 😛