You are currently viewing Az új vásárlási versenyben az Xbox S is garantáltan a legolcsóbb lehet

Az új vásárlási versenyben az Xbox S is garantáltan a legolcsóbb lehet

Alig, hogy az üzletek polcaira költözött, természetesen a legújabb közösségi platform, a SocialStore kínálatába is felkerült a Microsoft új konzolja, az Xbox Series S.

A piacon tapasztalható hatalmas túlkínálat és a napról napra felbukkanó újabb kütyük miatt egyre nehezebb tartani a lépést, különösen anyagilag, így ennek a hírnek most bizonyára sokan örülni fognak. Hogy miért? Mert ez az egyetlen olyan platform, ahol a vásárlók maguk mondhatják meg, mennyibe kerüljön az adott termék. Ha valaki nem akar állandóan a zsebébe nyúlni vagy adósságba vernie magát, itt indulhat a legjobb esélyekkel, és így mindig a legújabb konzolokat szerezheti be.

A konzolok, mint az Xbox Series X vagy a Sony PlayStation 5 eddig is igazi slágertermékeknek számítottak a közösségi vásárlók körében, az elmúlt években sok ilyen került új gazdához a közösségi koncepcióhoz hű alacsony áron. A legszerencsésebbek egyike Zoli volt, aki mindössze 3.000 Ft-ért vihette haza a PS5-öt.

A Microsoft és a platform üzemeltetői az új Xbox Series S-től is hasonló eredményeket várnak. A megosztáson alapuló úgynevezett sharing economy egyébként egyre nagyobb teret nyer a nagyvilágban, így nem meglepő módon a hasonló elvekre épülő újgenerációs vásárlási megoldás is napról napra népszerűbb lesz, melynek a SocialStore platform ad otthont. Itt már nem puszta vásárlásról beszélhetünk, hanem konkrét vásárlási versenyekről, teljesen új vásárlási élménnyel.

Folyamatos a vásárlási verseny a tetszőleges vagy akár világbajnok árakért

Ehhez az újgenerációs vásárlási megoldáshoz, vagyis az úgynevezett közösségi vásárláshoz egy teljesen új közösségi platform készült. A folyamat a crowd funding logikája szerint szerveződik, azaz a különféle luxuscikkek, mint mondjuk az Apple iPhone 15 Pro Max, Audi RS6 vagy a fent említett Xbox Series S árát a résztvevők együtt dobják össze, a minimum részvételi összeg pedig 1 dollár. Azért ilyen alacsony, hogy minél szélesebb réteg számára váljon hozzáférhetővé a termék, olyanoknak is, akik talán teljesen elérhetetlennek gondolták azt eddig. Ezt persze szabadon lehet növelni, és ezért egy nagyon egyedi versengés alakul ki a felhasználók között. A tét nem csupán az, hogy ki viszi el a terméket az adott körben, hisz itt nem csak egy konzolt vehetnek meg az érdeklődők, hanem bármennyit, és előbb-utóbb mindenki sorra tud kerülni. A verseny tétje sokkal inkább az, ki viszi a legjobb áron. Az esély arra is megvan, hogy a minimum részvételi összeggel megszerezze valaki, tehát akár napi világrekordot állítson. Ugyanakkor a betett összeg növelésével az esélyek is növekszenek a kiválasztásra, ami random módon történik, miután a teljes célár összegyűlt. Itt ugyanis az aukcióval szemben a vásárlási szándékú résztvevők felajánlott összegei összeadódnak. Jól meg kell hát fontolni, meddig érdemes emelni, hogy biztosítsd a saját elsőségedet, de te lehess az, aki akár világrekordot döntve a legolcsóbban veheti az Xboxot. 

Most a HELL A.I. mellé járhat ingyen az Xbox

A platform másik nagy innovációja, ami miatt a piacon már most robbanásszerű elterjedést jósolnak neki, az, hogy hétköznapi online bevásárlások is intézhetők itt, egy fontos különbséggel: jár melléjük az esély megszerezni az Xbox Series S-t vagy bármilyen más luxuscikket. Az egyéni vásárlás esetében ugyanis az adott márka, illetve eladó egy fix összeget kínál részvételi összegként a közösségi vásárlásokhoz, közösségi kredit formájában.

A SocialStore nevéből is adódóan két részből tevődik össze. A Social a közösségi vásárlás színtere, a Store pedig az említett hagyományos bevásárlásoké a kredit extrával. Utóbbiban tehát csak egyedül lehet vásárolni, a speciális, úgynevezett közösségi kedvezményekkel. Itt van például a 24-es kiszerelésű HELL A.I. energiaital, melynek megvétele után a HELL 3 dollár ajándék közösségi beugrót ad. A vásárló ezt mind beteheti az Xboxba, vagy el is oszthatja 2 vagy 3 termékben. Ha valakinek nincs szerencséje az Xbox-szal, mert nem őt választotta ki a rendszer a vásárlásra, akkor sem bukja el a betett pénzét, csupán annak közösségi funkciója veszik el. Azaz sima levásárolható kedvezmény lesz belőle, ami teljes értékében elkölthető, azaz levásárolható a Store-ban. A HELL pakk például így olcsóbb lesz legközelebb. A visszakapott kedvezmény sosincs márkához kötve, így tehát a Microsofttól kapott összeg szabadon beváltható a HELL termékén, a HELL kedvezménye a Samsungén, és így tovább.

Az új Allyos – SocialStore közösségi app letölthető a Google Play és App Store felületekről!

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments