Az Armani parfümszett már 370 Ft-ért vihető

Feb 7, 2023 | 7 comments

Mi kérdeztünk, Ti pedig válaszoltatok: múlt heti beszavazásunk alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy inkább a Giorgio Armani, vagy pedig a Versace páros, férfi-női illatát tartalmazó parfümszettjét szeretnétek-e közösségi vásárlással megszerezni Valentin-napra. Úgy tűnik, hogy az Armani rajongói vannak itt többségben, a Stronger With You / In Love With You illatokat tartalmazó csomagra ugyanis a válaszadók több mint 85%-a voksolt. Most pedig, ahogy ígértük, már el is kezdhetitek összedobni az árát.

Kilenc barátot kell csak meghívnod

Alapból minden résztvevő maximum a szett célárának 10%-ával szállhat be, vagyis a 170 dollár értékű termék esetén legfeljebb 17 dolcsit, azaz körülbelül 6.300 Ft-ot fizethetsz ki érte. Nézz szét nyugodtan bármelyik online vagy offline üzletben, ennél jobb árat garantáltan nem fogsz találni hozzá. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy legalább tíz közösségi vásárló kell ahhoz, hogy összegyűljön a díj. Ez a minimum, de minél több vásárlót sikerül behúzni, annál nagyobb kedvezményre nyílik lehetőséged. Ha például 170 érdeklődő gyűlik össze, akkor mindenkinek elég csak 1 dollárral, vagyis nagyjából 370 Ft-tal beszállni, és akkor egyikünk biztosan el is viszi annyiért. Ha pedig növelnéd az esélyeidet, óránként újabb 1 dollárt dobhatsz be, de 17-nél többet nem. Végül a rendszer egy szerencsést sorsol ki, aki a betett pénzért cserébe megveheti a szettet.

Arról, hogy minél gyorsabban összegyűljön az ár, te magad gondoskodhatsz, az alábbi módokon:

  • Oszd meg! – használd a Termékmegosztás lehetőséget az appban és oszd meg a terméket Facebookon, Instán, Viberen, ahol csak csak tudod, menő dizájnnal. Barátaid és ismerőseid így egy pöccintéssel be tudnak szállni. Na persze azért óvatosan, ha ajándékba szánod azt a párodnak, ügyelj rá, hogy ne buktasd le magadat!
  • Hívj meg! – Ha van még Meghívód, akkor küldj belőle barátaidnak az appból. Ha újonnan regisztrálnak, az első feltöltésük után ingyenes beugrót kapnak, és ugyanez neked is jár utánuk.
  • Beszéld meg! – Használd a SocialStore exkluzív csevegő-felületét, a Space-t, ahol többek között társakat toborozhatsz magadnak a közösségi vásárláshoz.

Legrosszabb esetben közösségi kedvezménnyel gazdagodsz

Mi van akkor, ha összegyűlt az ár, de nem te vagy a szerencsés? A betett összeg úgynevezett közösségi kedvezménnyé válik, és azt elköltheted a Store-oldalon listázott rengeteg jó áras terméken. Vígaszdíjul például olcsóbban veheted meg az YSL Black Opium vagy a Miss Dior parfümök valamelyikét, és már meg is van a B terved Valentin-napra. Sőt, ha eltöltenétek egy kellemes estét kettesben, CinemaCity páros belépőket is beszerezhetsz kedvezményesen. Ha pedig nem akarod ezekre beváltani a visszakapott beugródat, akkor az YSL, a Dior vagy a CinemaCity bónusz indollárt, azaz közösségi kreditet ír jóvá neked, amivel megint beszállhatsz a közösségi vásárlásba, gyakorlatilag ingyen.

Ha neked 370 Ft-ot sem ér meg az Armani szett, akkor írd meg kommentben, hogy milyen terméket dobnál össze legközelebb. Hamarosan újabb szavazást indítunk, lehetséges, hogy ott már a Te kedvencedre voksolhatsz.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore  #GiorgioArmani #Versace #Valentin-nap

5 1 vote
Cikk értékelése
guest
7 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tina
Tina
1 month ago

Király

JJJameson
JJJameson
1 month ago

Nekem nem kell. Az Xboxba gyertek már minél többen! XD

CryptoWarrior
CryptoWarrior
1 month ago
Reply to  JJJameson

Türelem 😀

Lexi
Lexi
1 month ago

Ezt a kettőt így egy szettben nem nagyon láttam együtt, tök jó, hogy itt elérhető így is.

Bp23
Bp23
1 month ago

Benne, megosztva.

Rudi
Rudi
1 month ago
Reply to  Bp23

Ditto

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

Erre szavaztam 😁