You are currently viewing Augusztusban is ütős premierekkel vár a CinemaCity

Augusztusban is ütős premierekkel vár a CinemaCity

Habár az igazán várt nyári filmeket többnyire május és július közöttre szokták időzíteni a nagy stúdiók, szinte minden évben marad pár izgalmas nyalánkság augusztusra is. Ezúttal sincs másképp. Tekintve azonban, hogy a Barbie és az Oppenheimer diadalútja még korántsem ért véget, elképzelhető, hogy a nyár hátralevő részében is ez a két versenyző uralja majd a mozipénztárakat. Mindazonáltal azoknak is lesz miből választaniuk, akiknek már a könyökükön jönnek ki a barbenheimeres mémek.

Érkezik például a 2018-as meglepetéssiker folytatása, a Meg 2. – Az árok, melyben óriáscápák és dinoszauruszok csapnak össze, és szokás szerint csak Jason Statham állíthatja meg őket. Rá egy hétre mutatják be a világhírű videojáték, a Gran Turismo régóta tervezett, de most végre tényleg elkészült adaptációját, mely igazi benzingőzös adrenalinbombát ígér a nézőknek. A Seth Rogen által írt Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz szintén ekkor érkezik, mely nem szokványos animációs technikájával jól láthatóan a Pókverzum-filmek sikerét próbálja meglovagolni, miközben a vérbeli teknőcrajongók szívét is igyekszik elnyerni. Jön még a legújabb DC projekt, a Kék Bogár, ám a Flash – A villám és a Shazam! – Az istenek haragja páros buktája után ennek senki sem jósol nagy jövőt a kasszáknál. A horrorfanoknak A félelem fészke, a kicsiknek a Katicabogár és Fekete Macska kalandjai kedvez majd, továbbá Denzel Washington is beköszön egy harmadik Védelmező-filmmel.

Vásásrolj páros belépőt kedvezményesen vagy kedvezményből!

A CinemaCity páros belépőt közösségi vásárlóként két módon is lehetőséged van megszerezni, és mindkettővel nagyon jól jársz. Hogy melyikkel jársz jobban, az csak rajtad múlik. A STORE oldalon 15 dollárért lehet a Tiéd, ebből viszont 1 dollárt a CinemaCity visszaad neked ajándék közösségi kreditként. Mire jó ez? Gondolj rá úgy, mint hűségpontra, amiből többszázezres vagy akár többmilliós értékű terméket is szerezhetsz magadnak a SOCIAL oldalon. Itt ezt használhatod beugróként, ami minden termék esetén minimum $1. Óránként ezt aztán tudod bővíteni ugyanennyivel. Beszállhatsz így például egy Apple iPhone 14 Pro Max, egy Michael Kors Voyager vagy akár egy Tesla Model 3 megvételébe. Ezeknek az árát itt közösen, közösségi finanszírozási alapon dobjuk össze, és végül egy szerencsés kiválasztott megveheti bármelyiket az általa bedobott összegért cserébe. A többiek a betett pénzt visszakapják, levásárolható kedvezmény formájában, amit ismét a STORE-ban válthatsz be. Így például a második CinemaCity páros belépőd már csak 14 dollárba fog kerülni.

A másik lehetőséged, hogy a páros belépőt a SOCIAL oldalon veszed meg a neked tetsző áron, ugyanis a termék itt is elérhető. A kitűzött célár $20, ezt nagyon gyorsan össze lehet dobni, ha célzottan rámegyünk: ha megosztod a terméket közösségi oldalaidon, minél több barátot, ismerőst hívsz be és ha a Space belső csevegőben felhívod a többiek figyelmét arra, hogy ezt a tételt szeretnéd összedobni, és ehhez segítséget kérsz tőlük. Ilyen egyszerű.

Szóval, te melyik augusztusi premierre váltod be a jegyedet? Na és a Barbenheimer megvolt már? Írd meg kommentben!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #CinemaCity #Barbenheimer #Meg #GranTurismo #TMNT #KékBogár #Védelmező3