Armani vagy Versace? Te mondd meg!

Jan 31, 2023 | 7 comments

Két hét múlva itt a Valentin-nap, reméljük Te sem feledkeztél meg róla! Lepd meg a párodat egy különleges ajándékkal, ami kifejezi, mennyire összetartoztok. Nincs még ötleted, vagy esetleg már kinéztél valamit, de túl drága lenne, ezért inkább tovább nézelődsz? Mindkét esetben megoldást jelenthet számodra a SocialStore, ahol az árról Te dönthetsz, és nincs olyan luxusminőségű termék, amit ne szerezhetnél meg akár 1 dollárért is!

A héten ismét lehetőséged van megmondani, milyen új termék kerüljön be a kínálatba. A Valentin-napra készülve ezúttal két fantasztikus parfümszett közül választhatsz, melyben egymáshoz illő férfi és női illatok kapnak helyet. Mondd meg te, hogy a Versace Dylan Blue szettjét vagy inkább a Giorgio Armani Stronger With You/In Love With You páros csomagját lehessen közösségi vásárlással megszerezni! Egy hét múlva már be is tudsz szállni a nyertes termék megvételébe.

Kilenc baráttal már garantált a 90%-os kedvezmény

Minimum 10 emberre van szükség ahhoz, hogy összegyűljön az ár, 200 érdeklődő esetén pedig az is elég, ha mindenki csak 1 dollárt tesz be. Hogy mennyit szánsz a vásárlásra, azt Te döntöd el. Ha neked megér akár 20 dollárt is, az esélyeidet is jelentősen növeled. Szavazz, melyik terméket akarod megszerezni, és már kezdd is el gyűjteni a barátokat! Így egyikőtök garantáltan a világ legolcsóbb árán juthat majd hozzá a nyertes szetthez, a többiek pedig közösségi kedvezményként azonnal visszakapják a betett pénzüket és 100%-ban levásárolhatják azt.

Toborozni a Space exkluzív csevegőfelületen tudsz, barátaidnak pedig közvetlenül küldhetsz meghívót a Profilom menüből. A Termékmegosztás opcióval bármelyik social media-felületen meg is oszthatod majd a nyertes parfümcsomagot. Ha szavaztál, ne dőlj rögtön hátra, gondoskodj róla, hogy minél gyorsabban összejöjjön az ár, és Valentin-napon már odaadhasd kedvesednek!

Melyik termék kerüljön fel a Social oldalra?

Egyik illat sem a Te világod, esetleg valami mást adnál kedvesednek ajándékba? Akkor írd meg kommentben, mely termék ér meg legalább 1 dollárt neked, és legközelebb talán már arra is fogsz tudni szavazni.

Szavazásra fel!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #GoprgioArmani #Versace #DylanBlue #InLoveWithYou #StrongerWithYou #Valentin-nap #szavazás

3.7 3 votes
Cikk értékelése
guest
7 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rue
Rue
1 month ago

Csakis az Armani!!!

Bp23
Bp23
1 month ago

Egyik se kell, maradok a Hugo Bossnál XD

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

Menjen mind a kettő, 1-1 dollárt megér

Jocó
Jocó
1 month ago
Reply to  Pig Benis

Annyit szinte minden 😂

PapaBear
PapaBear
1 month ago
Reply to  Jocó

Hát most gondolj bele, van egy 100asom kell 10ért? 😀

Lucador
Lucador
1 month ago

Armani szimpibb

Evelin
Evelin
1 month ago

Szavaztam, de johet be a kinalatba mindketto, a Douglas ajandekutalvanyon ugyis visszakapod