You are currently viewing Ami csak jól esik, tetszőleges áron!

Ami csak jól esik, tetszőleges áron!

Te is szeretsz időnként megspórolni egy kis időt a főzés helyett, vagy épp kipróbálni olyan speciális ételeket, melyeket otthon nem tudsz elkészíteni? Jól esik néha a boltba rohangálás helyett inkább házhoz rendelni a bevásárlást? Nem tudsz ellenállni a legínycsiklandóbb olasz pizzáknak, japán leveseknek vagy épp török fogásoknak? Nem is kell. A Foodorában pont az a jó, hogy a döntés teljesen rád van bízva. Több száz kiváló étterem, büfé és üzlet kínálatából választhatod ki a reggelidet, ebédedet, vacsorádat a 40.000 Ft értékű kuponnak hála, melyet most végre közösségi vásárlásban is megszerezhetsz.

A Foodora nem véletlenül az egyik legnépszerűbb ételrendelési portál, mely azzal, hogy egy helyre terelte a legtöbb éttermet és büfét, az ételrendelést egyszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tette mindenki számára. Valamilyen szinten mondhatjuk, hogy hasonlóképp forradalmasította ezt a szegmenst, mint a SocialStore új közösségi platform az online vásárlást.

A Foodora kuponnal az éttermek közt válogathatsz, a SocialStore-ban pedig szintén rád van bízva a döntés, mely termékek együttes finanszírozásában veszel részt és mennyivel. Itt ugyanis több száz termék és szolgáltatás szerezhető meg közösen, az utalványoktól a Sony PlayStation 5-ön át egészen a luxuskategóriás Mercedesekig vagy épp kétszemélyes üdülésekig a Seychelle-szigeteken, méghozzá tetszőleges áron. Ezzel a korábban talán teljesen elérhetetlennek gondolt luxus mindenki számára hozzáférhetővé válik. Ami kötött, az a minimum beszálló összeg, ami minden tétel esetén 1 dollár, vagyis nagyjából 360 Ft. Óránként tudod növelni ugyanennyivel a saját betett összegedet, amivel az esélyeid is nőnek a kiválasztásra, végül ugyanis csak egy szerencsés közösségi vásárló veheti meg ténylegesen a terméket, annyiért, amennyit bedobott a közösbe.

Szálljatok be együtt!

Nemcsak az menüről, de az árról is Te döntesz

Ha nem te vagy az adott körben a szerencsés vásárló, akkor sem kell aggódni, két okból kifolyólag sem. Egyrészt, a termék közös vásárlása rögtön újra is indul a nulláról, azaz bármennyiszer próbálkozhatsz újra, előbb-utóbb garantáltan szerencséd lesz. Másrészt, a betett összeget mindig csak az az egy résztvevő veszíti el, aki azért cserébe végül megveszi az utalványt (vagy bármi mást, amibe beszállt). Mindenki másnál csupán a pénz közösségi funkciója veszik el, és így az összeg hagyományos, más platformokon már jól ismert levásárolható kedvezménnyé válik, melyet a Store oldalon tudsz beváltani.

Mondunk még jobbat! A 40.000 Ft értékű Foodora kupon a Store-ban is megvehető, ugyanakkor itt már csak egyedül tudod megvásárolni azt, 114 dollárért. Ha azonban van visszakapott levásárolható kedvezményed, akkor abból erre rögtön be tudsz váltani 1 dollárt, és így már csak 13 dollárba fog kerülni. Ha pedig nincs, vagy nem váltasz be, akkor azt az 1 dollárt bónuszként kapod meg közösségi vásárlásaidhoz. Ezzel bárminek a megvételébe beszállhatsz, sőt, akár meg is szerezheted vele, amire vágysz, teljesen ingyen.

A Foodora kupon célára 170 dollár, ezt kell közösen összedobni. Jelenleg ennek 23%-a gyűlt össze és még 3 nap maradt fedezni a maradékot. Ha szeretnéd megvenni, akkor nincs más dolgod, mint beszállni, a Space belső csevegőben csapatot szervezni (vagy épp csatlakozni egy már meglévőhöz), akikkel garantáljátok az ár összegyűlését, illetve meghívni barátaidat és megosztani a terméket közösségi oldalaidon. Ha ezek megvoltak, akár már a nap végére egyikőtöké lehet az utalvány, és állhatok is neki összedobni a következőt.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Foodora

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
24 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Rebel Moon
Rebel Moon
2 hónapja

Na ez szuper. Már be is szálltam. 🙂

Bp23
Bp23
2 hónapja

Zsíír. Jöhetne majd Woltos is. 😀

Simon Says
Simon Says
Reply to  Bp23
2 hónapja

Nekik van kuponjuk?

Bp23
Bp23
Reply to  Simon Says
2 hónapja

Elvileg van.

Erős Pista
Erős Pista
2 hónapja

Ez jó ötlet tényleg. Elég húzós árak vannak mostanában, főleg a kiszállítási díjak szaladtak el nagyon. Így erre mindig vevő leszek.

Kingsman
Kingsman
2 hónapja

Szeretem a foodorát, szerintem jobb mint a Wolt.

Gerike
Gerike
Reply to  Kingsman
2 hónapja

Nekem a wolt jobban tetszik. Ott mintha több étterem lenne.

Cagliostro
Cagliostro
2 hónapja

Zabálásra fel 😀

Nóri
Nóri
2 hónapja

6 kilós gumicukor, 3 kilós Nutella, most Foodora kupon, mi lesz velünk. 😀

Pixie
Pixie
Reply to  Nóri
2 hónapja

XD

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
Reply to  Nóri
2 hónapja

Ezért kell velük egyszerre a Scitekes edzős pakkra is inelni. 😀

Lexi
Lexi
2 hónapja

Meglepődtem hogy felkerült. Space-ben is írta valaki. Tök jó.

Rue
Rue
2 hónapja

Foodora a legjobb. 🙂

Dave
Dave
2 hónapja

Ezek már megint nevet változtattak? 😀

Wrestler
Wrestler
Reply to  Dave
2 hónapja

Én is leragadtam a Foodpandánál. 😀

JB89
JB89
Reply to  Wrestler
2 hónapja

volt az NetPincér is. 🙂

Blake
Blake
2 hónapja

Én be is szálltam, gyertek ti is! 😀

Roxanne
Roxanne
Reply to  Blake
2 hónapja

Én már azelőtt benne voltam 2 dolcsival h olvastam a cikket. 🙂

Andi
Andi
2 hónapja

Na ez egy jó ötlet. 🙂

Jocó
Jocó
2 hónapja

Egyre ritkábban doodorázom sajnos, nagyon drága lett. De így azért király lenne, 40.000 ft-os kuponnal egy darabig ellennék. 😀

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
2 hónapja

40.000-ért tudnék válogatni az tuti 😀

Lana Lang
Lana Lang
2 hónapja

Na ennek most baromira örülök!

Antal Virág
Antal Virág
2 hónapja

Space-ben jelöljük is ki új célnak. 🙂

trackback
tadalafil online no prescription
24 napja

tadalafil online no prescription

tadalafil online no prescription