Álmaid luxusterméke így lehet a Tiéd 1 órán belül

Feb 8, 2023 | 7 comments

Szeretnél a világon elérhető legolcsóbb árakon hozzájutni kedvenc luxustermékeidhez? Akár 99%-os kedvezménnyel beszerezni a legújabb iPhone 14-et, Xbox konzolt vagy épp Teslát? Örömmel jelentjük, hogy mivel ezt a cikket olvasod, az eszköz hozzá már a kezedben van, úgy hívják, SocialStore. Mindössze annyi a dolgod, hogy használod.

Már be is szállták a szabály szerinti minimum 1 dolláros beugróddal valamibe, sőt, óránként bedobsz még ennyit vagy hagyod, hogy az Auto-in funkció ezt megtegye helyetted? Ez remek, de ne gondold, hogy ennél többet nem tehetsz azért, hogy a tiéd legyen a termék. Sokszor kiemeltük már itt, hogy a SocialStore nem egy webáruház, hanem egy teljesen új közösségi platform, ennélfogva pedig ezt is a közösség működteti, tartja életben. Minél többen vagyunk, és minél aktívabban használjuk az appot, annál több és drágább luxuscikk ára gyűlik össze, és annál több közösségi vásárló szerezheti meg álmai termékét a több száz társult világmárkától és ülettől.

Minden megosztással közelebb a cél

Ugye milyen bosszantó tud lenni, amikor a kinézett AirPods, Apple Watch vagy Nintendo Switch árának már 60-70%-a összegyűlt, de már csak néhány óra maradt hátra összedobni a maradékot? Ilyenkor a Termékmegosztás funkciót hívhatod segítségül, amellyel a terméket bármilyen közösségi oldaladon és egyéb felületen meg tudod osztani, trendi megjelenéssel. Barátaid, ismerőseid és követőid rögtön látni fogják ezt az egyedülálló vásárlási lehetőséget, és már egy pöccintéssel be is szállhatnak a díj összedobásába. Amennyiben újonnan regisztrálnak, az első feltöltésük után ráadásul ingyenes közösségi kreditet, avagy indollárt kapnak. Mindezt a termék adatlapjának alján lévő megosztás ikonnal teheted meg. Ha még több emberre van szükséged, a Space csevegőben is toborozhatsz, illetve Meghívót is küldhetsz ki a Profilom menüből.

Egy pillanatig se morfondírozz azon, mit szólnak majd ehhez a haverok. Igazi hős leszel a szemükben, miután megismertetted velük a jövő vásárlását, ahol sem a magas árak, sem az infláció nem akadályozza őket többé. Ráadásul abban az esetben, ha nincs szerencsétek, mert az adott közösségi vásárlási körben nem közületek kerül ki az az egy, aki megveheti a cuccot, a betett összeg mindig közösségi kedvezménnyé válik, és az 100%-ban levásárolható lesz a Store oldalon listázott több száz minőségi és remek áras terméken. Veszíteni tehát sehogyan sem lehet.

Szóval, mire vársz még? Ha szeretnél behúzni egy új iPhone-t, Xboxot vagy bármi mást akár már 370 Ft-ért, ne ülj a babérjaidon, hanem oszd meg minél többször a terméket és erre biztasd a többieket is! Nézd csak, az Nintendo Switch árának már 59%-a összegyűlt. Oszd meg gyorsan, ne hagyd elveszni!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #apple #iPhone #Xbox #Nintendo #termékmegosztás

5 1 vote
Cikk értékelése
guest
7 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

Nagyon hasznos funkció a megosztás. Használjuk bátran 😎

Ritter
Ritter
1 month ago
Reply to  Pig Benis

Alap!😁

CryptoWarrior
CryptoWarrior
1 month ago

Azt a switchet csak megtolnám srácok 😉

CsabiHUN
CsabiHUN
1 month ago

Box mindjárt kimegy!!

apple_guy
apple_guy
1 month ago

Nagyon kellett ez a funkció, régen sokkal nehezebb volt embereket beterelni ide. 😀

Rue
Rue
1 month ago

Az hagyján, hogy a Switch 59%-on, de az Xbox már 99-en! 🙂

JB89
JB89
1 month ago

A meghívóim már elfogytak sajnos, tök jó, hogy a megosztásban nincs limit.